Διώχνουν… τον Καρβαλιάλ μετά τον Παναθηναϊκό!

Ο Ολυμπιακός, όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσει την πορεία του με άλλο προπονητή, καθώς ο Κάρλος Καρβαλιάλ θ’ αποτελέσει σύντομα παρελθόν.

Διώχνουν… τον Καρβαλιάλ μετά τον Παναθηναϊκό!

Ο Ολυμπιακός μετά την ήττα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» από τον Παναθηναϊκό, αλλά και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδος κόντρα και πάλι στους πράσινους, φαίνεται πως προχωράει σε νέα αλλαγή προπονητή!

Μέσα σε λίγους μήνες, λοιπόν, οι Πειραιώτες θα έχουν αλλάξει δύο προπονητές (Ντιέγκο Μαρτίνεθ, Κάρλος Καρβαλιάλ), καθώς δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι ούτε τη φετινή σεζόν. Μάλιστα ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται πως τελειώνει μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό!

Από εκεί και πέρα σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι ερυθρόλευκοι έφεραν στην Αθήνα τον Πασκάλ Γιάνσεν, προκειμένου να μιλήσουν μαζί του και να συμφωνήσουν, ώστε ο 51χρονος να είναι ο νέος τεχνικός του συλλόγου.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Πασκάλ Γιάνσεν απολύθηκε από τον πάγκο της Άλκμααρ πριν από, περίπου, τρεις εβδομάδες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr