Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Εκδικάστηκε η υπόθεση στο CAS, τότε αναμένεται η απόφαση

Το συμβάν με τον Χουάνκαρ επηρεάζει το παιχνίδι κι ας μην ήταν βασικός

Εκδικάστηκε την Τρίτη (6/2) το μεσημέρι στο CAS η προσφυγή του Ολυμπιακού για την απόφαση του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης που είχε διακοπή μετά τον τραυματισμό του Χουάνκαρ.

Στο CAS συνεχίστηκε το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό που είχε διακοπεί εξαιτίας της ρίψης κροτίδας που είχε πετάξει στον Χουάνκαρ οπαδός των “ερυθρόλευκων”.

Τόσο η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League όσο και η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δικαίωσαν τον Παναθηναϊκό που είχε κερδίσει το παιχνίδι στα χαρτιά με 3-0, αφαιρώντας παράλληλα ένα βαθμό από τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Πειραιά προσέφυγε στο CAS που είναι ο τελευταίος βαθμός σε επίπεδο πειθαρχικού δικαστηρίου που μπορεί να πάρει απόφαση για το θέμα.

Για την πλευρά του Ολυμπιακού εξετάστηκε ως μάρτυρας ο Κώστας Καραπαπάς.

Η απόφαση του Ανώτατου Ελβετικού Δικαστηρίου θα γίνει γνωστή πριν την έναρξη των play off της Stoiximan Super League, εντός ενός μήνα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News