Παναθηναϊκός: Το σκορ πρόκρισης που ψάχνει για να προκριθεί

Παναθηναϊκός: Το σκορ πρόκρισης που ψάχνει για να προκριθεί

Στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδος θέλει να βρεθεί το βράδυ της Τετάρτης ο Παναθηναϊκός με μια πρόκριση απέναντι στον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Το Τριφύλλι ηττήθηκε με 2-1 από τους Περιστεριώτες στο γήπεδο της Λεωφόρου, αλλά με το νέο κανονισμό και την κατάργηση του εκτός έδρας γκολ, το έργο του είναι σαφέστατα πιο εύκολο.

Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ μένει εκτός διοργάνωσης με οποιοδήποτε σκορ ήττας (1-0, 2-1, 2-0 κ.ο.κ) ή ισοπαλίας (0-0, 1-1, 2-2 κ.ο.κ).

Από τη στιγμή που δεν ισχύει, λοιπόν, το εκτός έδρας γκολ, ο Παναθηναϊκός με νίκη διαφοράς ενός τέρματος, πάει το παιχνίδι στην παράταση (0-1, 1-2, 2-3 κ.ο.κ).

Απευθείας πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδος παίρνουν οι «πράσινοι» με νίκη +2 τερμάτων (0-2, 1-3, 2-4 κ.ο.κ). Σαφέστατα και με μεγαλύτερο σκορ περνούν αυτόματα στην επόμενη φάση χωρίς τη διαδικασία παράτασης ή πέναλτι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News