Παναθηναϊκός: Οι μεταγραφές που έρχονται και το next step!

Παναθηναϊκός: Απίστευτες αντιδράσεις Τερίμ μετά την πρόκριση (pics)

Το “προίκισμα” του προπονητή άρχισε με δύο διεθνείς (Μπακασέτα, Λημνιό), τον Ακαϊντίν, συνεχίζεται με τον Ούγκο που ο Τερίμ ξέρει καλά και θεωρεί πως “κουμπώνει” τέλεια ως αντι-Μάγκνουσον σε ρόλο αριστερού στόπερ, ενώ έπεται ο Πολωνός πορτιέρο της Σπέτσια ως αντι-Μπρινιόλι.

Καλή αγορά η Πολωνία, μετά από την Αργεντινή σου έχει προσφέρει τα περισσότερα “διαμάντια”, ακόμα και παιδιά που δεν έπαιξαν πολύ σαν τον Α.Μάλαρτζ και τον Ι. Σιπνιέφσκι είχαν προσόντα.

Ο Φατίχ Τερίμ ξέρει καλά από πρωταθλητισμό, καλείται να βρει ισορροπίες σύντομα στα αποδυτήρια, να εκμεταλλευτεί καλύτερα το υλικό.

Μόλις μαζευτεί όλο το ρόστερ, γυρίσουν οι τραυματίες και μπουν στην ομάδα και οι καινούργιοι θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το δικό του δημιούργημα, ιδανικά θα ήταν στην εκκίνηση των πλέι-οφ.

Αυτός διάλεξε τους παίκτες του Ιανουαρίου που θα κληθούν να προσφέρουν περισσότερη ενέργεια, εκείνος επέμεινε σε Μπακασέτα, Ούγκο οι οποίοι εκτός από τα καλά λεφτά που θα πάρουν, ήθελαν να συνεργαστούν με κόουτς που διατηρεί σπουδαίο όνομα στην παγκόσμια αγορά ακόμα κι αν βαδίζει στα 70 του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News