Ολυμπιακος – Παναθηναϊκος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (17/01)

Ολυμπιακος – Παναθηναϊκος Live Streaming

Οι «αιώνιοι» παλεύουν για την πρόκριση στο Φάληρο μετά το 0-0 στο πρώτο ματς στη Λεωφόρο.

Ολυμπιακος – Παναθηναϊκος Live Streaming | Olympiacos – Panathinaikos Live Streaming:

Οι δύο «αιώνιοι» αντίπαλοι λύνουν τις διαφορές τους την Τετάρτη το βράδυ (21:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, μετά το 1-1 στη Λεωφόρο, διεκδικούν ένα εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι δύο προπονητές θα κληθούν να λύσουν μια σειρά από αγωνιστικά προβλήματα και το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ηττημένος θα μπει για τα καλά σε αγωνιστική κρίση.

Tα πλάνα του Καρβαλιάλ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Κάρλος Καρβαλιάλ δεν υπολογίζει τους Ρέτσο και Ελ Αραμπί, ενώ με δεδομένο ότι οι Ποντένσε, Ρίτσαρντς και Μπιελ δεν είναι σε καλό βαθμό ετοιμότητα θα κληθεί να ανακατέψει την τράπουλα. Το θετικό για τον Πορτογάλο προπονητή είναι ότι ο Έσε είναι ετοιμοπόλεμος και θα πλαισιώσει τη μεσαία γραμμή δίπλα στους Καμαρά και Αλεξανδρόπουλό. Στο κέντρο της άμυνας βασικοί θα παίξουν οι Ντόη, Μπιανκόν και στην επίθεση η τριάδα θα απαρτίζεται από τους Φορτούνη, Μασούρα και Ναβάρο.

Παραμονή του ντέρμπι ο Καρβαλιάλ ντόπαρε ψυχολογικά τους παίχτες του και στάθηκε στον τρόπο που ήρθε η νίκη κόντρα στην Κηφισια (2-3). «Συγχαρητήρια σε όλους. Πάμε να δείξουμε σε όλους και στα επόμενα παιχνίδια ότι δεν θα τα παρατήσουμε ό,τι κι αν κάνουν. Είμαι περήφανός για τους παίχτες που έχω μπροστά μου», τόνισε μεταξύ άλλων ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Θέλει επίθεση στο Φάληρο ο Τερίμ

Στον Παναθηναϊκό ο τρόπος που έχασε την νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (στις καθυστερήσεις) από τη μια έφερε απογοήτευση, όμως παράλληλα πείσμωσε άπαντες ενόψει του μεγάλου ντέρμπι στο Κύπελλο. Άπαντες θέλουν να απαντήσουν με νίκη- πρόκριση μέσα στον Πειραιά.

Ο Φατίχ Τερίμ σχεδιάζει επιθετικό πλάνο, όμως στις ήδη σημαντικές απουσίες προστέθηκε και αυτό του Φώτη Ιωαννίδη. Ο πρώτος σκόρερ του «τριφυλλιού» τέθηκε νοκ άουτ και πλέον βασικός θα παίξει ο Άντραζ Σπόραρ.

Ο Σλοβένος σε πέντε ντέρμπι με τους Πειραιώτες έχει σκοράρει δύο φορές στο παρελθόν και θέλει να βοηθήσει την ομάδα του σε μια κρίσιμη καμπή της σεζόν.

Παράλληλα, ο Τούρκος coach δεν υπολογίζει τους Παλάσιος, Μάγκνουσον, Πάλμερ, Γερεμέγιεφ, ενώ δεν είναι σε καλό βαθμό ετοιμότητας και οι Τζούρισιτς, Τσέριν.

 

Με βάση όλα τα παραπάνω δεν αποκλείεται στο Φάληρο να κάνει ντεμπούτο το νέο μεταγραφικό Σαμέτ Ακαϊντίν και ο Αράο από το κέντρο της άμυνας να επιστρέφει στη φυσική του θέση στα χαφ. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν και οι Βιλένα, Πέρεν, ενώ στα άκρα τις επίθεσης με τους Αϊτόρ, Μαντσίνι, Μπερνάρ και Λημνιό και Βέρμπιτς να είναι διαθέσιμοι ο Τερίμ έχει σαφώς περισσότερες λύσεις.

Ολλανδός διαιτητής στη ρεβάνς των «αιωνίων», φέρνει ξανά τον Νταμπάνοβιτς η ΚΕΔ

Τον Ολλανδό, δεύτερης κατηγορίας της UEFA, Ντένις Γιόχαν Χίγκλερ στέλνει η ΚΕΔ στη ρεβάνς Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού. Εντύπωση προκαλεί η απόφαση να φέρει ξανά τον Νταμπάνοβιτς για το Βικελίδης, μετά απ’ όσα συνέβησαν πέρυσι στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός.

Με ξένους διαιτητές τα δύο σημαντικότερα παιχνίδια της φάσης των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Η ΚΕΔ επιλέγει Ολλανδό ρέφερι για το “αιώνιο” ντέρμπι του Καραϊσκάκη, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Ο λόγος για τον Ντένις Γιόχαν Χίγκλερ, από την δεύτερη κατηγορία της UEFA. Θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Φαν Ζούλιεν Γιουστ Μάαρτεν, Χενκ Ντιόν Φίκερτ. 4ο τον Διαμαντόπουλο και στο VAR τον Φαν Μπέκελ με τον Νικολακάκη.

Στο Βικελίδης θα βρεθεί ο γνώριμος Νταμπάνοβιτς, που είχε σφυρίξει το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 0-0 στα περσινά πλέι οφ. Είχε προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις με τις αποφάσεις του. Ο Μαυροβούνιος ρέφερι ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA. Θα έχει βοηθούς τους Τοντόροβιτς, Γιοβάνοβιτς, με 4ο τον Πολυχρόνη και στο VAR τους Ζέμπετς, Φωτόπουλο.

Aπό εκεί και πέρα το Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ θα σφυρίξει ο Τσέτσιλας (Στάικος, Χριστάκογλου, 4ος Κατοίκος, VAR: Ευαγγέλου, Απτόσογλου). Στα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια του τριημέρου δεν θα υπάρχει VAR, αφού εναπόκειται στη διάθεση των ομάδων αν θέλουν να έχουν.

Το Κηφισιά-ΟΦΗ θα διευθύνει ο Ματσούκας (Μεϊντάνας, Κωνσταντίνου, 4ος Βλάχος). Στο Ατρόμητος-Λάρισα ο Βάτσιος (Σινιοράκης, Τριανταφύλλου, 4ος Ντάουλας). Στο Καλλιθέα-Παναιτωλικός ο Ζαμπαλάς (Μωυσιάδης, Κόλλιας, 4ος Τσιμεντερίδης). Τέλος, στο Νίκη Βόλου-Λεβαδειακός ο Πουλικίδης (Σπυρόπουλος, Νιδριώτης, 4ος Τσιάρας).

Ολυμπιακος – Παναθηναϊκος Live Streaming: Τουρκικά σενάρια για τον τερματοφύλακα της Ντεμίρσπορ

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει για τερματοφύλακα και στην Τουρκία φέρνουν στο προσκήνιο τον Ερτάτς Οζμπίρ της Αδάνα Ντεμίρσπορ.

Ακόμη ένα μεταγραφικό σενάριο για τους Πράσινους με τουρκική προέλευση.

Μετά την άρνηση του Μπρινιόλι να ανανεώσει και την απόφαση του Παναθηναϊκού να τον… τελειώσουν από την ομάδα, στο Τριφύλλι έχουν βγει στην αγορά για την απόκτηση τερματοφύλακα.

Μία περίπτωση που φέρνουν στο προσκήνιο οι Τούρκοι, είναι ο γκολκίπερ της Αδάνα Ντεμίρσπορ, Ερτάτς Οζμπίρ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα, ο 34χρονος Τούρκος πορτιέρο που δεν έχει αγωνιστεί ποτέ μακριά από την πατρίδα του (Μαλάτιασπορ, Γκεντσλερμπιρλιγκί, Κασίμπασα), επρόκειτο να μετακινηθεί στην Καραγκιουμρούκ, με την μεταγραφή του όμως να “ναυαγεί”, ενώ η περίπτωσή του “έπαιζε” και για την Μπεσίκτας. Όπως όμως σημειώνουν στην Τουρκία, “υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό”.

Ο Οζμπίρ ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της Ντεμίρσπορ στο μεγαλύτερο κομμάτι της φετινής σεζόν με 12 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, αλλά εσχάτως έχασε τη θέση του από τον Αζέρο Σαρούντιν Μαχαμαντελίγεφ.

Απίστευτο ξέσπασμα Καρβαλιάλ: «Προσπάθησαν να μας γ#$@$# – Δείξατε ότι είμαστε ομάδα με αρχ@#@#»

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ ήταν έξαλλος μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Κηφισιά και ξέσπασε στα αποδυτήρια.

Γεμάτη ένταση ήταν η ομιλία του Κάρλος Καρβαλιάλ μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την Κηφισιά στην Καισαριανή. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μπορούσε να πιστέψει αυτά που έζησε με τις διαιτητικές αποφάσεις και ξέσπασε, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του.

«Είμαι 58 χρονών. Δεν έχω μιλήσει ποτέ σε ομάδα μου αμέσως μετά από αγώνα. Θα το κάνω σήμερα. Γιατί δεν μπορώ να πιστέψω όσα συμβαίνουν. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό που έγινε σήμερα. Δείξατε πως είστε ποδοσφαιριστές με αρχ@#@#, ότι είμαστε ομάδα με αρχ@#@#. Ο καθένας από εσάς έδειξε σήμερα τι άνδρας είναι. Σήμερα προσπάθησαν να μας γαμ#$@$#, αλλά όλοι εσείς, τους δείξατε ποιοι είστε. Δείξατε ότι δεν τα παρατάτε ποτέ», ανέφερε αρχικά ο Καρβαλιάλ.

Στη συνέχεια με την ίδια ένταση, επισήμανε ότι οι παίκτες πρέπει να μη το βάλουν κάτω και να αγωνίζονται με το ίδιο πάθος και την ίδια συγκέντρωση, παρά τα όσα γίνονται: «Ετσι θα παλέψουμε μέχρι τέλους. Είμαστε μόνοι μας. Ολοι προσπαθούν να χτυπήσουν τον Ολυμπιακό. Να μην περιμένουμε τίποτε από αυτούς. Βλέπουμε όλοι τι γίνεται με τους διαιτητές. Τι κάνουν. Εμείς πρέπει να μην διαμαρτυρόμαστε, να συνεχίζουμε να παίζουμε ό,τι κι αν μας κάνουν, γιατί αυτό θέλουν. Να μας εξοργίσουν, να χάσουμε το μυαλό μας, να αντιδρούμε. Προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας λυγίσουν, αλλά μου δείξατε τι ομάδα είστε. Σήμερα τους δείξατε ότι έχετε αρχ@#@# σαν ομάδα, σαν παίκτες και ότι είστε σπουδαίες προσωπικότητες».

Κλείνοντας, συνεχάρη τους παίκτες του και έδωσε σύνθημα συσπείρωσης: «Συγχαρητήρια σε όλους. Πάμε να δείξουμε σε όλους και στα επόμενα παιχνίδια ότι δεν θα τα παρατήσουμε ό,τι κι αν κάνουν. Είμαι περήφανος για τους άνδρες που έχω μπροστά μου».

Ολυμπιακος – Παναθηναϊκος Live Streaming | Links: 

Λινκς για το παιχνίδι…

https://streamhunters.top/

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News