Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 17/01

Παναθηναϊκός: Να μην γίνει τον ίδιο και με Λοντίγκιν...

Ο Παναθηναϊκός θέλει να βάψει «πράσινο» το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και παράλληλα να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να βάψει «πράσινο» το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και παράλληλα να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου (17/01, 21:00). Οι «πράσινοι», μετά το 1-1 της πρώτης αναμέτρησης στη Λεωφόρο, άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς με τους «ερυθρόλευκους» και θέλουν να τελειώσουν τη δουλειά για να κάνουν την πρόκριση ακόμη πιο γλυκά στον Πειραιά.

Η απουσία του αρχηγού Φώτη Ιωαννίδη είναι το βασικό «αγκάθι» για τον Φατίχ Τερίμ και πλέον το βάρος θα πέσει στον Σπόραρ, ο οποίος θέλει να δώσει απαντήσεις. Ο Σλοβένος φορ σε 5 ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό έχει σκοράρει δύο φορές και είναι ικανός να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες που παρουσιάζει αμυντικά η ομάδα του Καρβαλιάλ.

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός με τη σέντρα προγραμματισμένο στις 21:00 και τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sport 1.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Ξεκάθαρος ότι υπήρξε πέναλτι στον Βέρμπιτς που δεν δόθηκε ο Φατίχ Τερίμ, τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός άξιζε να κερδίσει την ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε και στην υπόθεση Μπρινιόλι. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

Αν το παιχνίδι κρίθηκε στον αγωνιστικό χώρο ή υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος για το πέναλτι στον Βέρμπιτς και στο πέναλτι της ισοφάρισης: Ήταν πέναλτι στον Βέρμπιτς, ξεκάθαρο, το έχω δει. Πρέπει να ρωτήσουμε στον κύριο που ήταν στο VAR. Είσαι στο VAR και δεν έχεις καλέσει τον διαιτητή για να το δει. Δεν θέλω να το συζητήσω πολύ, δεν θέλω να στηριζόμαστε σε δικαιολογίες. Μετά το 1-2 έπρεπε να μη γυρίσουμε πίσω και να το πάρουμε. Έπρεπε να έχουμε κρατήσει το σκορ. Άξιζε ο Παναθηναϊκός σήμερα να κερδίσει, δυστυχώς φέραμε ισοπαλία και γι’ αυτό είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος. Βέβαια η φάση του Βέρμπιτς ήταν 100% πέναλτι, αλλά πρέπει να ψάξουμε το λάθος σε εμάς.

Για την υπόθεση του Μπρινιόλι: Όλη η ιστορία έχει ξεκινήσει πριν έρθω εδώ, Οκτώβριο-Νοέμβριο. Επίσης κι ο πρόεδρος με τον τεχνικό διευθυντή έκαναν αυτό που έπρεπε. Πρέπει να είμαστε συνηθισμένοι σε αυτές τις καταστάσεις στο ποδόσφαιρο, και να έρχεται και να φεύγει ένας παίκτης. Δεν πρέπει να το φέρνουμε σαν μία μεγάλη κρίση. Στο τέλος ο Αλμπέρτο είχε δώσει αρκετά πράγματα για την ομάδα. Θέλω να του πω ένα ευχαριστώ για όσα έχει κάνει για τον Παναθηναϊκό και να του πω καλή τύχη. Συζητάμε για έναν Παναθηναϊκό που είναι τεράστιος. Κι εγώ μπορεί να φύγω κάποια στιγμή, όπως όλοι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News