Νοκ άουτ ο Ιωαννίδης, πάει με έναν επιθετικό στο Φάληρο ο Παναθηναϊκός!
Δίχως τον κορυφαίο επιθετικό του θα παραταχθεί το τριφύλλι στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τους Πειραιώτες στο Φάληρο. Απίθανο για Γερεμέγεφ, μοναδικό διαθέσιμο 9άρι ο Σπόραρ.
Με μία σημαντική απουσία αναμένεται να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στον επαναληπτικό αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας.
Κι αυτό διότι ο μυϊκός τραυματισμός του Φώτη Ιωαννίδη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ θα του στερήσει τη συμμετοχή στο ντέρμπι των αιωνίων, προκαλώντας μεγάλο πονοκέφαλο στους ανθρώπους της ομάδας.
Ο Ιωαννίδης είναι προγραμματισμένο να υποβληθεί σήμερα σε μαγνητική τομογραφία η οποία θα καταδείξει το ακριβές μέγεθος του προβλήματος (βαθμός θλάσης) και τον χρονικό ορίζοντα της επιστροφής του, αν και η αρχική γνωμάτευση αναφέρει ότι δύσκολα θα είναι ετοιμοπόλεμος πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Τρελάθηκε με το ΟΑΚΑ ο Οικονομόπουλος, τι είπε σε Γιαννακόπουλο!
- Απάντησε ο Παυλόπουλος σε Οικονόμου για το «τέταρτο αστεράκι ραμμένο»
- Κάουκι: «Ομπράντοβιτς, το μεγάλο όνειρο του Παναθηναϊκού»
- Παναθηναϊκός: «Κύκλωσε» παίκτη από Ευρωλίγκα - Η πραγματική απόσταση από deal
- Φίλοι της Φενέρ αλλάζουν στάση για Γιαννακόπουλο μετά το Final Four!