Ενδεκάδα Παναθηναϊκού: Δίλημμα για στόπερ, το σενάριο-έκπληξη με ΑΕΚ

Τερίμ: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι...» - Οι δηλώσεις μετά την ισοπαλία

O Φατίχ Τερίμ καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει του αυριανού ντέρμπι με την ΑΕΚ εκτός έδρας.

Ο Τούρκος έχει δουλέψει πολύ για το συγκεκριμένο παιχνίδι όμως κρατά κρυφές τις σκέψεις του για την ενδεκάδα καθώς δεν έχει δείξει το παραμικρό.

Στα θετικά φυσικά είναι η επιστροφή του Μπαρτ Σένκεφελντ ο οποίος προπονείται σε πολύ υψηλούς ρυθμούς τις τελευταίες μέρες για να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Όμως το να θα βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα αποτελεί έκπληξη αφού οι Γετβάι και Αράο έκαναν καλή εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αν τελικά γίνει η έκπληξη και ο Σένκεφελντ ξεκινήσει βασικός τότε ο Αράο θα μεταφερθεί στη θέση 6.

Ακόμα, ο Τζούρισιτς υπέστη θλάση και θα μείνει 10 μέρες εκτός, λείπουν ήδη οι Μάγκνουσον, Πάλμερ Μπράουν, Παλάσιος ενώ και ο Τσέριν είναι αμφίβολος.

Έτσι, είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Βιλένα στη θέση 8 και τον Μπερνάρ στη θέση 10. Στο τέρμα προβάδισμα φαίνεται να έχει ο Λοντίγκιν.

Οι Κώτσιρας και Χουάνκαρ θα είναι τα πλάγια μπακ του Παναθηναϊκού ενώ στην επίθεση οι Μαντσίνι, Αϊτόρ και Ιωαννίδης φαίνεται να είναι αυτοί που θα ξεκινήσουν.

Βέβαια δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε κι άλλες εκπλήξεις από τον Τερίμ ο οποίος μέχρι στιγμής δείχνει ότι δεν φοβάται να πάρει γενναίες και κρίσιμες αποφάσεις.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News