Αρχίζει η εποχή Τερίμ στη Λεωφόρο - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Τερίμ: «Ευχαριστώ τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για αυτούς τους λόγους»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 16η αγωνιστική της Super League (03/01, 21.00).

Ο Παναθηναϊκός κάνει ποδαρικό στο 2024 απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο (21:00) στο ντεμπούτο του Φατίχ Τερίμ στην τεχνική ηγεσία! Ο πολύπειρος και πολυνίκης Τούρκος τεχνικός θα φορέσει για πρώτη φορά το πράσινο κοστούμι σε επίσημο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΣ.

Σε ένα ματς, όπου οι «πράσινοι» στοχεύουν αποκλειστικά στη νίκη για να συνδυάσουν την αυγή της εποχής Τερίμ με «τρίποντο», αλλά και να μη χάσουν την άμεση επαφή με την κορυφή, από όπου απέχουν έναν βαθμό σε μια κούρσα τίτλου όπου κάθε απώλεια μετράει πολλαπλά.

Ο ΠΑΣ που είναι ουραγός της κατάταξης (9 βαθμοί) έχει μία νίκη σε 15 αγωνιστικές και καμία σε 8 εκτός έδρας εξορμήσεις (0-4-4). Οι «πράσινοι» τρέχουν αήττητο σερί 6 αγώνων με τους Γιαννιώτες ανεξαρτήτως έδρας (5-1-0) και αήττητο 16 αγώνων εντός έδρας (15-1-0), ενώ στον πρώτο γύρο επικράτησαν με γκολ του Παλάσιος (0-1), ο οποίος είναι νοκ άουτ λόγω τραυματισμού όπως και ο Σένκεφελντ.

Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα με τη σέντρα προγραμματισμένο στις 21:00 και τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sport 1.

Λημνιός: «Σημαντικό να παίζω για να διεκδικήσω θέση στην Εθνική»

Ο Δημήτρης Λημνιός αποχαιρέτησε την Κολωνία, τονίζοντας ότι ήθελε χρόνο συμμετοχής, για να μπορέσει μεταξύ άλλων να επανέλθει και στην Εθνική ομάδα. Ο 25χρονος εξτρέμ είναι το πρώτο χειμερινό απόκτημα του Παναθηναϊκό, υπογράφοντας συμβόλαιο για τα επόμενα 3,5 χρόνια. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα ανέφερε.

«Είναι σημαντικό για μένα να μπορώ να παίξω ώστε διεκδικήσω μία θέση στην Εθνική Ομάδα. Η Ελλάδα έχει ακόμα πιθανότητες να παίξει στο Euro. Θέλω να βοηθήσω να γίνει αυτό. Ανυπομονώ επίσης να παίξω ξανά στην πατρίδα μου. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα, όλους τους εμπλεκόμενους και τους φιλάθλους για την υποστήριξή τους. “Σταυρώνω” τα δάχτυλά μου για την Κολωνία για το δεύτερο μισό της σεζόν, ώστε να παραμείνει στην Bundesliga».

Το βίντεο-αντίο του Χρήστου Κόντη

Ο άμεσος συνεργάτης του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό με ένα video από κορυφαίες του στιγμές στο πλευρό του πρώην -πλέον- προπονητή του Τριφυλλιού. Λίγες ημέρες μετά την λύση της συνεργασίας, ο Χρήστος Κόντης, είπε το δικό του συγκινητικό «αντίο» στους πράσινους.

«2,5 χρόνια κοντά στην κορυφή, με ηθική, αφοσίωση και σκληρή δουλειά», ανέφερε στο μήνυμά του, συνοδεύοντας το με ένα βίντεο από στιγμές του στο πλευρό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News