Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 03/01

«Ενδιαφέρεται για τον Ιωαννίδη η Ρεν, θα πρέπει να βάλει 20 εκατ. ευρώ στο τραπέζι»

Ο Παναθηναϊκός κάνει ποδαρικό στο 2024 απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο (03/01, 21:00) στο ντεμπούτο του Φατίχ Τερίμ στην τεχνική ηγεσία!

Ο Παναθηναϊκός κάνει ποδαρικό στο 2024 απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο (03/01, 21:00) στο ντεμπούτο του Φατίχ Τερίμ στην τεχνική ηγεσία! Η εποχή Τερίμ αρχίζει στη Λεωφόρο με την αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα της Ηπείρου για την 16η στροφή της Super League.

Οι «πράσινοι» (34 βαθμοί) έζησαν κοσμογονικές αλλαγές την περίοδο των εορτών, καθώς ο κύβος ερρίφθη και πάρθηκε η απόφαση να διακοπεί η συνεργασία με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς έπειτα από 2.5 χρόνια, που συνδυάστηκε με συνεχή… limitup της ομάδας και να αναλάβει στη θέση του ο ΦατίχΤερίμ.

Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα με τη σέντρα προγραμματισμένο στις 21:00 και τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sport 1.

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Οι «πράσινοι» προπονούνται σκληρά από την πρώτη ημέρα της έλευσης του Φατίχ Τερίμ, με τον Τούρκο τεχνικό να ποντάρει πολλά στην ψυχολογία των παικτών προκειμένου αυτοί να είναι ετοιμοπόλεμοι σε κάθε ματς με σκοπό την κατάκτηση του τίτλου.

Ωστόσο, ο πολύπειρος προπονητής του «τριφυλλιού» στάθηκε άτυχος, βλέποντας στην πρώτη προπόνηση του νέου έτους, δυο χρήσιμα «εργαλεία» της ομάδας να τραυματίζονται. Ο λόγος φυσικά για τον Σεμπάστιαν Παλάσιος ο οποίος εγκατέλειψε την προπόνηση της Πρωτοχρονιάς εξαιτίας θλάσης. Αυτό σημαίνει ότι ο Αργεντινός δεν θα δώσει το «παρών» στα δύο ματς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (10-17/1), ούτε στο ενδιάμεσο ντέρμπι με την ΑΕΚ (14/1) για τη Stoiximan Super League.

Πέρα από αυτά τα παιχνίδια, ο 31χρονος θα χάσει αναμετρήσεις με ΠΑΣ Γιάννινα (03/01), Παναιτωλικό (07/01), ενώ θα κάνει «αγώνα δρόμου» ώστε να προλάβει αυτές με τον Αστέρα Τρίπολης (21/1) και τον ΠΑΟΚ (28/1). Εκτός του Παλάσιος, νοκ άουτ για το ματς με τα Γιάννενα έχει τεθεί και ο Μπαρτ Σένκεφελντ, καθώς υπέστη κάκωση στην ποδοκνημική.

Τουλάχιστον τα καλά νέα αφορούν τον Άνταμ Τσέριν και τον Φίλιπ Τζούριτσιτς οι οποίοι μετά τα μικροπροβλήματα που αντιμετώπισαν, επανήλθαν σε κανονικούς ρυθμούς και είναι πλέον ετοιμοπόλεμοι για τον «καυτό» Γενάρη του Παναθηναϊκού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News