Ντιλ «βόμβα» στη Θεσσαλία: Περνάει στα χέρια του Ατζούν ο Βόλος!

Ντιλ «βόμβα» στη Θεσσαλία: Περνάει στα χέρια του Ατζούν ο Βόλος!

Μπαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο Ατζούν Ιλίτζαλι και… αποχωρεί ο Αχιλλέας Μπέος!

Ο Mr Survivor που συμμετείχε έμμεσα στον ερχομό του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό, είναι έτοιμος να αγοράσει το Βόλο και να μπει δυναμικά στην ελληνική Superleague.

Το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Βόλος είναι πολύ κοντά να αποκτήσει ο γνωστός Τούρκος επιχειρηματίας, Ατζούν Ιλίτζαλι, με τις εξελίξεις να αναμένονται άμεσα.

Ο Αχιλλέας Μπέος είχε δηλώσει πριν από περίπου ένα μήνα για το συγκεκριμένο ντιλ:

«Για τον Ατζούν πρέπει να σας πω ότι δείχνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Με το νέο έτος, πιστεύω ότι θα υπάρξει νέος ιδιοκτήτης στην ποδοσφαιρική ομάδα του Βόλου. Το κλιμάκιο του κυρίου Ατζούν είναι στον Βόλο και άμεσα ξεκινά ο έλεγχος στην ΠΑΕ.

Ο Μπέος σας κούρασε τόσα χρόνια. Εγώ κουράστηκα και έχω λόγους που το λέω. Δεν θέλω άλλο. Με όλα όσα βλέπω και ακούω. Για εμένα υπάρχει ένας μεγάλος έρωτας. Ο Δήμος του Βόλου. Δεν το πιστεύετε ότι θα φύγω από το ποδόσφαιρο, αλλά αυτό θα γίνει.

Άντε να καθίσω ένα ή δύο μήνες για να βοηθήσω. Από το καλοκαίρι θα είμαι εκτός του ποδοσφαίρου, μία για πάντα. Να βάλει ο Θεός το χέρι του, για να επενδύσει ο Ατζούν στον Βόλο, γιατί μπορεί να διαθέσει πολλά χρήματα, περισσότερα από άλλους επιχειρηματίες».

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News