Παναθηναϊκός: Στο γραφείο του Ατζούν το ραντεβού Αλαφούζου-Τερίμ

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος αποκάλυψε στην εκπομπή «Show Must Go On» το μέρος της συνάντησης Γιάννη Αλαφούζου και Φατίχ Τερίμ.

Παναθηναϊκός: Στο γραφείο του Ατζούν το ραντεβού Αλαφούζου-Τερίμ

Ο Φατίχ Τερίμ είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, καθώς πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα και ο Παντελής Διαμαντόπουλος, αποκάλυψε που έγινε το ραντεβού με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Συγκεκριμένα πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη, ανήμερα Χριστουγέννων (25/12), για να συναντήσει τον Φατίχ Τερίμ και να κλείσει τη συμφωνία.

Κάτι τέτοιο επετεύχθη και ο 70χρονος πείστηκε ν’ αναλάβει τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα αξίζει να αναφέρουμε πως το ραντεβού των δύο πλευρών έγινε στα γραφεία του Τούρκου επιχειρηματία, Ατζούν Ιλιτζαλί.

Να θυμίσουμε ότι ο Ατζούν θέλει να αγοράσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Παναθηναϊκού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr