Παναθηναϊκός: Στο γραφείο του Ατζούν το ραντεβού Αλαφούζου-Τερίμ
Ο Παντελής Διαμαντόπουλος αποκάλυψε στην εκπομπή «Show Must Go On» το μέρος της συνάντησης Γιάννη Αλαφούζου και Φατίχ Τερίμ.
Ο Φατίχ Τερίμ είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, καθώς πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα και ο Παντελής Διαμαντόπουλος, αποκάλυψε που έγινε το ραντεβού με τον Γιάννη Αλαφούζο.
Συγκεκριμένα πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη, ανήμερα Χριστουγέννων (25/12), για να συναντήσει τον Φατίχ Τερίμ και να κλείσει τη συμφωνία.
Κάτι τέτοιο επετεύχθη και ο 70χρονος πείστηκε ν’ αναλάβει τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα αξίζει να αναφέρουμε πως το ραντεβού των δύο πλευρών έγινε στα γραφεία του Τούρκου επιχειρηματία, Ατζούν Ιλιτζαλί.
Να θυμίσουμε ότι ο Ατζούν θέλει να αγοράσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Παναθηναϊκού.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ανατροπή με Γιούρτσεβεν, σενάριο παραμονής - Το σχόλιο Αταμάν
- Κοτζιάς: «Μετά την ήττα από τον Κολοσσό έγιναν πράγματα -ειδικά το βράδυ- που δεν έχουν βγει»
- Παναθηναϊκός: Τότε εκτίει ο Λεσόρ, διαθέσιμος για Ολυμπιακό
- «Βόμβα» Παπαθεοδώρου: «Ο Μαρινάκης θέλει NBA Europe - Ντόμινο εξελίξεων με τον Ολυμπιακό της Euroleague»
- Η αλήθεια για Παναθηναϊκό και ΝΒΑ Europe