Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δημιούργησε λογαριασμό στο Threads! (vid)
Η «πράσινη» ΠΑΕ ακολούθησε την τάση των ημερών και έφτιαξε λογαριασμό στη νέα πλατφόρμα Threads.
Ο όμιλος Meta του Mark Zuckerberg έφερε και στην Ευρωπαϊκή Ένωση τον μεγάλο ανταγωνιστή του X (πρώην Twitter), ο οποίος ακούει στο όνομα Threads και έχει γίνει νούμερο 1 trend στη Google, τις τελευταίες ώρες.
Η εφαρμογή, την οποία μπορείς να συνδέσεις με τον λογαριασμό σου στο Instagram, θυμίζει το ύφος της πλατφόρμας του Elon Musk, αφού η φιλοσοφία του βασίζεται σε μικρά κείμενα και όχι σε εικόνες.
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δημιούργησε λογαριασμό στο Threads και μετράει ήδη περίπου 27.000 ακόλουθους. «Προετοιμαστείτε για την άφιξή μου», έγραψε η πράσινη ΠΑΕ στο νέο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και το μόνο σίγουρο είναι πως θα ανέβει μπόλικο υλικό!
Τη νέα πλατφόρμα έχουν «τιμήσει» ήδη και ορισμένοι παίκτες του Τριφυλλιού, όπως ο Φώτης Ιωαννίδης και ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι.
Οι αναρτήσεις των χρηστών του Threads μπορούν να έχουν μήκος έως 500 χαρακτήρες και να περιλαμβάνουν εκτός από κείμενο και συνδέσμους, φωτογραφίες, βίντεο διάρκειας έως 5 λεπτών.
Δείτε παρακάτω:
Δημοσίευση από @fcpanathinaikosΠροβολή στο Threads
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Διπλό «μήνυμα» Αταμάν, ποιοι... κόπηκαν με Μπασκόνια
- Αταμάν: Με ατάκες για Τολιόπουλο οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός – Μπασκόνια
- Παναθηναϊκός: Σπάνια κίνηση από τον Αταμάν στην αλλαγή του Τολιόπουλου
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός – Μπασκόνια 93-74
- Συγκλονιστικός Τολιόπουλος! Οι πόντοι των παικτών στο Παναθηναϊκός – Μπασκόνια