Παναθηναϊκός: Γερεμέγεφ, ακόμη και για βασικός

Λίγο πριν τις γιορτές όλοι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, αλλά κι ο κόσμος του πείστηκε πως τελικά υπάρχει Άγιος Βασίλης, ακόμα κι αν είχε αμφιβολίες.

Παναθηναϊκός: Τα κέρδη και η... εσωτερική μεταγραφή!

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στο Βόλο προκειμένου να βγάλει αντίδραση μετά τα άσχημα αποτελέσματα με Άρη, Μακάμπι Χάιφα, Ατρόμητο. Παράλληλα ήθελε να σβήσει και την αμφισβήτηση του ίδιου του, του κόσμου.

Η ψυχολογία της ομάδας δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, καθώς φαινόταν ένα άγχος και μια νευρικότητα στο παιχνίδι των παικτών, οι οποίοι παράλληλα ήθελαν να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις.

Κι εκεί που όλα έδειχναν να ζορίζουν, ξαφνικά ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ ήρθε από τον πάγκο και με την πρώτη του επαφή με την μπάλα, έπειτα από εξαιρετική ασίστ του Φώτη Ιωαννίδη, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Από εκείνο το σημείο και μετά η ψυχολογία άλλαξε εντελώς, οι πράσινοι λύθηκαν, βρήκαν και δεύτερο γκολ, ενώ ο Σουηδός λίγο αργότερα εξάλειψε με δεύτερο δικό του τέρμα και τρίτο συνολικά κάθε ελπίδα του Βόλου να μπει στο ματς.

Με δεδομένο ότι τα Χριστούγεννα έρχονται, ο Παναθηναϊκός μπορούμε να πούμε πως βρήκε τον Άη Βασίλη και τελικά όλοι στον οργανισμό κατάλαβαν πως υπάρχει και είναι στο πρόσωπο του… Γερεμέγεφ!

Exit mobile version