Ο Γιοβάνοβιτς δεν είναι αλάνθαστος, αλλά κάποιοι φίλαθλοι του φέρθηκαν... αχάριστα!

Τα Χριστούγεννα έρχονται την κατάλληλη στιγμή στον Παναθηναϊκό, όχι γιατί οι ποδοσφαιριστές του νιώθουν κουρασμένοι, αλλά κυρίως για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Γιοβάνοβιτς δεν είναι αλάνθαστος, αλλά κάποιοι φίλαθλοι του φέρθηκαν... αχάριστα!

Ο Σέρβος προπονητής πέρασε μια μεγάλη περίοδο «πίεσης» στον Παναθηναϊκό.

Πίεση για να παραμείνει η ομάδα πρώτη στη βαθμολογία της Superleague, πίεση για το «πρέπει» της Ευρώπης, πίεση για να κρατήσει τα αποδυτήρια σε άριστη κατάσταση και να είναι όλοι ευχαριστημένοι, πίεση και στο μεταγραφικό κομμάτι με το οποίο θα ασχοληθούμε τον επόμενο μήνα.

Παρά την αμφισβήτηση μιας μάζας των οπαδών του Τριφυλλιού (που ζήτησαν μέχρι και την απομάκρυνση του Ιβάν), ο Παναθηναϊκός έχει ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ και θα πρέπει να στηριχτεί από ΟΛΟΥΣ μέχρι το τέλος.

Ο Ιβάν, δεν ήταν αλάνθαστος τους τελευταίους μήνες, γνωρίζει και ο ίδιος τις ευθύνες του, όμως, δεν θα ωφελήσει σε τίποτα να έρθει η ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ως προς το πρόσωπό του.

Αυτό θα λεγόταν «ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ» από πλευράς των επικριτών του, διότι ο πράσινος τεχνικός αξίζει και με το παραπάνω να βρίσκεται στη θέση που είναι, όχι μόνο για φέτος, αλλά και για τα επόμενα (πολλά) χρόνια.

Με τη διακοπή για τις γιορτές, ο Γιοβάνοβιτς θα έχει πολύτιμο χρόνο να σκεφτεί τι θα γίνει με ορισμένες μονάδες, όπως τον Μπρινιόλι, να δει ποιους έχει αδικήσει (και ποιους έχει υπερτιμήσει, πιθανών) και να αποφασίσει ποιες προσθήκες θα έφερναν τον Παναθηναϊκό στην επίτευξη των στόχων του.

Ο Γερεμέγεφ έδωσε στον Ιβάν, την καλύτερη απάντηση στη Θεσσαλία και το «κέρδος», είναι πως αυτό το αναγνώρισε και ο προπονητής στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι. Επομένως, θα δούμε περισσότερα από το Σουηδό τη νέα χρονιά και μπορεί από σήμερα να θεωρηθεί μια εσωτερική μεταγραφή.

Το newspao.gr στήριξε (και θα στηρίξει) τον πράσινο τεχνικό μετά την ήττα από τον Ατρόμητο και τον αποκλεισμό από τη Μακάμπι πηγαίνοντας… κόντρα στο ρεύμα:

Ο Γιοβάνοβιτς δεν είναι αλάνθαστος, αλλά κάποιοι φίλαθλοι του φέρθηκαν... αχάριστα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr