«Έκοψε» τον Γουίλι Ερνανγκόμεθ ο Αταμάν πριν καταλήξει στον Γκάμπριελ (vid)
Ο Εργκίν Αταμάν δεν άναψε το πράσινο φως για την απόκτηση του Γουίλι Ερνανγκόμεθ από τη Μπαρτσελόνα.
Το όνομα του αδερφού του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ συζητήθηκε στο εσωτερικό του Παναθηναϊκού Aktor μετά τον τραυματισμό του Ματίας Λεσόρ.
Η Μπαρτσελόνα εμφανίζεται θλιβερή μέχρι στιγμής στη σεζόν στην Ευρωλίγκα και στο Ισπανικό Πρωτάθλημα και οι Πρωταθλητές Ευρώπης εξέτασαν το ενδεχόμενο να φέρουν και τον Γουίλι στο ΟΑΚΑ.
Παρόλα αυτά, ο Εργκίν Αταμάν αποφάσισε να «κόψει» τον παίκτη της Μπαρτσελόνα καθώς δεν του ταίριαζε σε αυτό που είχε στο μυαλό του για τον αντικαταστάτη του Γάλλου σέντερ.
Κάπως έτσι κατέληξε στον Ουένιεν Γκάμπριελ και πήρε μια πρώτη δικαίωση στον αγώνα με τη Μπάγερν Μονάχου στη Βαυαρία, όπου κατέγραψε 6 πόντους, 8 ριμπάουντ και 5 τάπες.
Δείτε παρακάτω:
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΔιάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Η πιθανή ενδεκάδα στο φιλικό με τον Άγιαξ
- Γένσεν: Τα 15 εκατ. ευρώ και το πάγωμα της υπόθεσης για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τα εκατομμύρια για Μπόνγκα και το buy out στην Παρτιζάν
- Μπαμ με Μπατίστ στον Παναθηναϊκό: Ο ρόλος του και το συμβόλαιο
- Παναθηναϊκός: Ενδιαφέρον για τον Σέχου – Ποιες ομάδες τον κοιτάζουν