«Εκτοξεύτηκε» η αξία του Φώτη Ιωαννίδη στο Transfermarkt! (pic)

«Εκτοξεύτηκε» η αξία του Φώτη Ιωαννίδη στο Transfermarkt! (pic)

Απίθανη αύξηση στις μετοχές του Φώτη Ιωαννίδη άνω του 250% κατέγραψε το Transfermarkt βάσει των εμφανίσεών του το τελευταίο εξάμηνο!

Από τα 3,5 εκατ. ευρώ ο Φώτης Ιωαννίδης «ανέβηκε» στα 9 εκατ. ευρώ σύμφωνα με το Transfermarkt, ρίχνοντας… απαγορευτικά σε πολλές ομάδες του εξωτερικού που τον έχουν βάλει στο μάτι για να τον αποκτήσουν.

Τα γκολ και οι ασίστ στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο Europa League με τον Παναθηναϊκό, αλλά και οι τεράστιες εμφανίσεις του Έλληνα φορ με το εθνόσημο στο στήθος απέναντι σε Ολλανδία και Γαλλία «εκτόξευσαν» τις μετοχές του άνω του 250%.

Ο Ιωαννίδης κοστολογούταν τον Σεπτέμβριο του 2023 στα 3,5 εκατ. ευρώ, πλέον, το προφίλ του στο Transfermarkt ανανεώθηκε και η αξία του εντοπίζεται στα 9 εκατ. ευρώ.

Αυτή είναι η καλύτερη απάντηση στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης που ψάχτηκε να πάρει… τσάμπα τον Ιωαννίδη.

Πλέον, ο Ιωαννίδης είναι το πιο ακριβό περιουσιακό στοιχείο του Παναθηναϊκού και φυσικά έχει περιθώρια να ανεβάσει κι άλλο το market value.

Δείτε παρακάτω:

«Εκτοξεύτηκε» η αξία του Φώτη Ιωαννίδη στο Transfermarkt! (pic)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News