Από την απόλυτη ΑΠΟΘΕΩΣΗ στο εντός με Ατρόμητο... στη «ρήξη» στο εκτός με Ατρόμητο! (vid)

Από την απόλυτη ΑΠΟΘΕΩΣΗ στο εντός με Ατρόμητο... στη «ρήξη» στο εκτός με Ατρόμητο! (vid)

Η πλέον, δυσάρεστη είδηση στον Παναθηναϊκό είναι η κατακόρυφη πτώση στην απόδοση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι, τα καταδικαστικά λάθη αλλά και η «ρήξη» της σχέσης με αρκετούς οπαδούς της ομάδας.

Ήταν 9 Οκτωβρίου του 2023, όταν ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι έγινε… ΘΕΟΣ στη Λεωφόρο!

Δεκάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού περικύκλωσαν το όχημά του για μια σέλφι και ένα αυτόγραφο. Εκείνη τη μέρα, ο Παναθηναϊκός «διέλυσε» 5-0 τον Ατρόμητο και βασικός τερματοφύλακας ήταν ο Λοντίγκιν.

Ο Μπρινιόλι, όντας ξεκούραστος εκείνη τη νύχτα, μοίρασε χαμόγελα στους οπαδούς του Παναθηναϊκού, καθώς κάθισε με υπομονή και διάθεση στο φουλ να εκπληρώσει τις επιθυμίες αυτών.

Το newspao.gr ήταν εκεί και απαθανάτισε αυτό το ωραίο στιγμιότυπο:

Πάλι Ατρόμητος. Εκτός έδρας. Δεύτερος γύρος. 69 μέρες μετά! Το σκορ 3-1 υπέρ της ομάδας του Ίλιτς. Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι δέχεται τα «πυρά» από τον κόσμο του Παναθηναϊκού στο Instagram και σε ολόκληρα τα κοινωνικά δίχτυα.

Η φωτογραφία από το Περιστέρι με τα… ανάστατα πεταχτά μαλλιά του Ιταλού (φωτό), μένει στο υποσυνείδητο του μέσου οπαδού και «πιστοποιεί» το γεγονός πως κάτι δεν δουλεύει καλά.

Ο Γιοβάνοβιτς δεν αποκάλυψε κάτι, ο Μπρινιόλι δεν προχώρησε σε δηλώσεις, ο οργανισμός του Παναθηναϊκού «έδωσε» τον Ιταλό τερματοφύλακα δίχως να προχωρήσει σε λεπτομέρειες, μέσω ενός tweet.

Πού θα καταλήξει αυτή η ιστορία; Η λογική, λέει, πως μέσα στον Ιανουάριο θα έχουν ξεκαθαριστεί τα πράγματα στην υπόθεση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News