Καρπετόπουλος: «Η ίδια η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δημιούργησε με το tweet πρόβλημα Μπρινιόλι»

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος στάθηκε στο tweet της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Καρπετόπουλος: «Η ίδια η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δημιούργησε με το tweet πρόβλημα Μπρινιόλι»

Αναλυτικά όσα είπε στη Σούπερ Μπάλα Live:

«Υπάρχει ένα δεδομένο. Ο Παναθηναϊκός από τη νίκη στο Καραϊσκάκης στα χαρτιά, δεν έχει κάνει καλό παιχνίδι εκτός έδρας.

Με την Κηφισιά, με τη Λαμία, με τον Άρη, σήμερα. Δεν είναι τυχαίο αυτό. Ο Παναθηναϊκός έχει αδυναμία πίεσης κορυφής, μου θυμίζει σε πολλά πράγματα αυτό που έπαθε πέρσι.

Είχαμε τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Μουντιάλ, πέρσι. Το ένα είναι αυτό. Το δεύτερο, είναι πως φοβάμαι ότι και με το tweet που έκανε, ”ένα ακόμα δώρο του Μπρινιόλι το τρίτο γκολ”.

Πολύ φοβάμαι, πάει να δημιουργήσει ένα πρόβλημα Μπρινιόλι που δεν είναι καλό για τον Παναθηναϊκό. Είναι σε διαδικασία ανανέωσης συμβολαίου, είναι ένας καλός τερματοφύλακας, είναι αυτό που έδινε αυτοπεποίθηση.

Αν το κάνεις αυτό σαν ΠΑΕ, είναι ένα θέμα. Αυτό μπορεί να γίνει ένα ακόμη πρόβλημα. Η σημερινή του ήττα δεν ήταν κάτι φοβερά παράξενο. Είναι κουρασμένος, μπορεί να χάσει από τον Ατρόμητο!

Η φετινή ομάδα του Παναθηναϊκού με την περσινή, έχει πολύ μεγάλες διαφορές. Ως ομάδα έχει αποφασίσει να παίζει πιο ψηλά. Από τη Μακάμπι, από τη Ρεν, τον Ατρόμητο όλοι τον περιμένουν.»

Το επίμαχο tweet της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr