«Κατέρρευσε» ο Γεωργούντζος: «Ούτε τα παιδάκια του Παναθηναϊκού - Θα γίνει της πουτ...ς!» (vid)

«Κατέρρευσε» ο Γεωργούντζος: «Ούτε τα παιδάκια του Παναθηναϊκού - Θα γίνει της πουτ...ς!» (vid)

Σε άσχημη κατάσταση βρέθηκε ο Σωτήρης Γεωργούντζος μετά τη λευκή ισοπαλία της Καλαμάτας απέναντι στον Παναθηναϊκό Β’.

Ο γνωστός ρεπόρτερ της Καλαμάτας δεν μπόρεσε να χωνέψει πως η ομάδα του πέταξε δύο βαθμούς στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Β’.

Στη live μετάδοση της αναμέτρησης του αγώνα της Superleague 2 , ο Γεωργούντζος φόρεσε την κουκούλα μετά τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και είπε:

«Χριστέ μου, Χριστέ μου. Πω, πω. Θα τη βάλω την κουκούλα! Δεν πάει άλλο! Πάλι κουκούλα Γιάννη! Πάλι κουκούλα! Ωιμέ, ωιμέ! Τι να ακούσω τώρα, ρε φίλε! Πωωωω… Πήγαινε Γιάννη και τα λέμε!

Τραγικό, τραγικό. Δεν αντέχω άλλο. Τι να σας πω. Πάλι ισοπαλία. Τον βλέπω να φεύγει τον Χάβο. Δεν αντέχω άλλο παιδιά. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο.

Κράνος να βάλω, ποια κουκούλα. Πωπωπω. Τι να πει και ο Πρασάς ρε παιδιά. Έκανε και μεταγραφές εκατομμυρίων. Ό,τι μπορεί να φέρνει. Τι να πω και στην εκπομπή της Δευτέρας. Ούτε τον Παναθηναϊκό Β’.

Αυτά είναι σημάδια διάλυσης. Πρέπει να γίνει κάποια δραματική αλλαγή στην ομάδα. Δεν βλέπω καμία άλλη σωτηρία, παιδιά. Δεν πάει άλλο ρε παιδιά. Η ομάδα ήταν ψόφια. Ούτε τα παιδάκια του Παναθηναϊκού Β’!

Κρίμα, κρίμα. Τώρα ψάχνουμε για άλλον προπονητή. Ο Χάβος δεν μπόρεσε να κάνει ένα ηλεκτροσόκ στην ομάδα. Η κατάσταση είναι στα χέρια του Πρασά, θα έχουμε εξελίξεις.

Ο Παναθηναϊκός Β’ δεν είχε ισοπαλία και την πήρε σήμερα! Τι να σας πω. Κουράστηκα. Νιώθω να ζαλίζομαι. Τη Δευτέρα θα γίνει της πουτ…ας! Ήμουν νέος και γέρασα και η Καλαμάτα είναι ακόμα στη Β’ Εθνική. Να αναλάβω; Εγώ δημοσιογράφος είμαι…»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News