Μάγκικη ισοπαλία ο Παναθηναϊκός Β' στην Καλαμάτα!

Σε ένα παιχνίδι ισορροπημένο οι Πράσινοι ήρθαν ισόπαλοι (0-0) με την Καλαμάτα. Το Τριφύλλι έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας, σε ένα ματς που θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη, αν ήταν πιο προσεκτικό στην τελική ενέργεια.

Μάγκικη ισοπαλία ο Παναθηναϊκός Β' στην Καλαμάτα!

Στο 20ο λεπτό μετά από μια σέντρα από αριστερά η Καλάματα κέρδισε πέναλτι. Ο Μπαράλες εκτέλεσε το πέναλτι, αλλά ο Μαργκόνο κράτησε το μηδέν. Ένα λεπτό αργότερα, οι Πράσινοι έφυγαν στην αντεπίθεση, αλλά ο Σαρδέλης δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 30ο λεπτό του αγώνα, η δεύτερη ομάδα του Tριφυλλιού έφτασε και πάλι κοντά στο γκολ, αλλά το σουτ του Φουρτάδο, πέρασε άουτ. Στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, οι γηπεδούχοι είχαν 1-2 καλές στιγμές, αλλά ο Μαργκόνο ήταν στο σωστό σημείο.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου από μια στατική φάση ο Παναθηναϊκός Β΄ απείλησε, με τον Γιαννίκογλου να χάνει την μπάλα από τα χέρια του, αλλά τον Φικάι να μην προλαβαίνει να τη στείλει στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 68΄, με τον Μαργκόνο να πιάνει την εξ επαφής κεφαλιά του Ρόβα. Στο 84ο λεπτό το τριφύλλι έφυγε ωραία στην αντεπίθεση, ο Τουρκοχωρίτης έκανε το γύρισμα στην περιοχή, αλλά η άμυνα της Καλαμάτας έδιωξε.

Ο Παναθηναϊκός Β΄ στο φινάλε της αναμέτρησης είχε κάποιες καλές προϋποθέσεις, ενώ δεν απειλήθηκε, με το παιχνίδι να λήγει ισόπαλο. Μάλιστα στο 87΄η Καλαμάτα έμεινε με 10 παίκτες, καθώς ο Δημόπουλος ανέτρεψε τον Φουρτάδο και αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη.

Καλαμάτα (Μ. Χάβος): Γιαννίκογλου, Ραπόζο, Κωστούλας (46΄Δημόπουλος), Αρίμπας, Βαλεριάνος, Κατάλντι (85΄Καραγκούνης), Παπατόλιος (55΄ Αλβες), Τάτος, Ακόστα, Αρναρέλλης (55΄ Ρόβας), Μπαράλες (77΄ Πασάς).

Παναθηναϊκός Β΄(Σ. Αντωνίου): Μαργκόνο, Σιδεράς, Φικάι, Μαρτίνης, Κυριόπουλος (70΄ Αθανασακόπουλος), Φουρτάδο, Κρυπαράκος, Σαρδέλης (74΄ Προδρομίτης), Τουρκοχωρίτης, Καραμπάς (62΄ Βουτσάς), Λιούμης (74΄ Νταμπίζας)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News