Παναθηναϊκός: Μονόδρομος η κατάσταση πλέον στο Τριφύλλι…

Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός 5-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Για τον Παναθηναϊκό που σε λίγα χρόνια θα έχει δικό του γήπεδο έρχονται καλύτερες μέρες: έτσι θέλουμε να πιστεύουμε, δηλαδή.

Μετά τον ευρω-αποκλεισμό ο νέος στόχος πρέπει να είναι η κατάκτηση του νταμπλ.

Μετά την σφαλιάρα από την Μακάμπι ο πήχης ανέβηκε κι άλλο: για να σβηστεί αυτή η μεγάλη αποτυχία απέναντι στους Ισραηλινούς πρέπει να γίνει κάτι σπουδαίο.

Να κατακτηθεί ο τίτλος μετά από 13 χρόνια. Να γίνει προσπάθεια για το νταμπλ που λείπει πολύ από το κλαμπ.

Να αρχίσει η ομάδα να κερδίζει ντέρμπι. Α, στο μεταξύ θα ήταν χρήσιμο να σταματήσει και η αναφορά σε μαθήματα που θα είναι χρήσιμα κτλ.

ΟΚ, εν μέρει προφανώς και ισχύει, φυσικά αποκτήθηκαν εμπειρίες φέτος, αλλά το “διάβασμα” όλων των αγώνων δείχνουν ότι με τόσα μαθήματα κανείς δεν μοιάζει να έγινε σε κάτι σοφότερος.

Ίσα ίσα… Στο προπονητικό τιμ αναφερόμαστε που σε αντίθεση με τους παίκτες έχει παραστάσεις από Τσάμπιονς Λιγκ και μάλιστα βαρβάτες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News