«Τελείωσε» και το παραμύθι με τον Καμπάκοφ! (vid)

Έχει ιδιαίτερη σημασία για το ποιος διεύθυνε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Χάιφα…

«Τελείωσε» και το παραμύθι με τον Καμπάκοφ! (vid)

Ο Καμπάκοφ είχε παρελθόν στη Λεωφόρο από το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ (2-1) και τα δύο πέναλτι που είχε καταλογίσει υπέρ του Τριφυλλιού.

Σε εκείνη τη μάχη οι «κιτρινόμαυροι» είχαν κινήσει γη και ουρανό για να μας πείσουν πως ο Βούλγαρος σφύριξε… Παναθηναϊκό, πως στο χέρι του Χατζισαφί είχε προηγηθεί φάουλ από τον Σπόραρ και πως ο Λιβάι είχε ανατρέψει τον Γκάνεα εκτός περιοχής.

Ούτε… στημένος ήταν ο Καμπάκοφ, ούτε τίποτα.

Στον αγώνα με τη Μακάμπι Χάιφα ο εν λόγω ρέφερι επικύρωσε γκολ των Ισραηλιτών, στο οποίο υπάρχει και επιθετικό φάουλ στον Μαντσίνι και οφσάιντ (!) στο σουτ του Τσερί. Και φυσικά, δεν ήταν μόνο αυτό. Οι κάρτες που δεν έβγαζε από το τσεπάκι του και ο… Σούντγκρεν που έπαιξε στο όριο της κόκκινης , καθόρισαν εν πολλοίς τη ροή του αγώνα.

Αυτά για να συλλογιστεί κανείς πόση προπαγάνδα είχε δεχτεί πέρσι το Τριφύλλι που βρισκόταν σε ολόκληρο το πρωτάθλημα πρώτο στη βαθμολογία.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr