Παναθηναϊκός: Αυτούς τους τρεις κυνηγά μεταγραφικά...

Γιοβάνοβιτς: «Στο τέλος ο καθένας παίρνει αυτό που αξίζει - Γι΄αυτό επέλεξα Λοντίγκιν»

Ο Παναθηναϊκός έδειξε και με την Μακάμπι πως χρειάζεται τουλάχιστον τρεις παίκτες.

Στόπερ βαρβάτο, αντί-Πέρεθ για να κάνει γερή τριπλέτα με Τσέριν-Αράο και ίσως έναν ακόμα μεσοεπιθετικό με έφεση στο γκολ.

Το αν αυτός θα παίζει πλάγια ή πιο μπροστά το ξέρει ο κόουτς. Το κλαμπ θέλει πάση θυσία αθλητές που να μπορούν να ηγηθούν ανεβάζοντας σημαντικά τον συνολικό δείκτη ποιότητας.

Παίκτες να δημιουργούν με τη παρουσία τους το σωστό πλαίσιο για να απονεμηθεί στη κάθε μονάδα ο σωστός ρόλος που θα αποτελέσει ένα σημαντικό βήμα προς το ζητούμενο της μεγιστοποίησης των δυνατοτήτων.

Σταθερά σημαντικό για τον προσανατολισμό είναι το πως θα δουλέψει το πλάνο και ποιος τρόπος θα επιλεγεί ώστε ο Παναθηναϊκός να παρουσιαστεί έτοιμος όταν πρέπει για να πάρει το πρωτάθλημα!

Χρειάζεται καθαρή ανάγνωση και ψυχραιμία για να δεις τον λόγο που ενώ είχες 4 βαθμούς τις δύο πρώτες αγωνιστικές, κατέληξες ουραγός του ομίλου σου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News