Παναθηναϊκός: Δεν είχε αντίκρισμα ακόμα και έτσι...

Παναθηναϊκός: Ώρα για... λύσεις στον Εξάστερο!

Άμα παίζεις με αμυντική γραμμή που δεν (πολυ)πιστεύεις, αυτά γίνονται.

Ο κόουτς αποφάσισε να παίξει ξανά το χαρτί του Τιν Γεντβάι πλάι στον Σένκεφελντ, αλλά ξέροντας ότι ο Κροάτης δεν είναι για πολλά-πολλά κι έχοντας στο τερέν χαφ που δεν είναι ταχυδυναμικά (Βιλένα-Μπερνάρ) ζήτησε οι παίκτες του να μην πιέζουν ψηλά αλλά να πρεσάρουν στο μεσαία τρίτο του γηπέδου προκειμένου να αποφύγουν τις μεγάλες μπαλιές στην πλάτη της άμυνας τους.

Στο ματς της Χάιφα οι αντίπαλοι σε είχαν…λιανίσει “σημαδεύοντας” Γεντβάι/Χουάνκαρ φτάνοντας πολλές φορές απειλητικά απέναντι στον τερματοφύλακα σου.

Η Χάιφα επέλεξε πεντάδα στα μετόπισθεν και δύο επιθετικούς για να προβληματίζουν την καρδιά της πράσινης άμυνας που τις ελάχιστες φορές που βρέθηκε εκτεθειμένη είδε την μπάλα στα δίχτυα της.

Το εκνευριστικό ήταν που ενώ ο γηπεδούχος είχε κατοχή, γυρόφερνε το τόπι διαρκώς στα αντίπαλα καρέ, σκόραρε μια φορά κι αυτή με το ζόρι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News