Νικολακόπουλος: «Νορμάλ αποκλείστηκε ο Παναθηναϊκός»

Νικολακόπουλος: «Δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού στην Τούμπα»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος θεωρεί πως ο αποκλεισμός του Παναθηναϊκού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ήταν κάτι εντελώς νορμάλ σαν εξέλιξη.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα να πάρει κάποια από τα δύο αποτελέσματα που χρειαζόταν κι έτσι τελείωσε οριστικά το ταξίδι του στην Ευρώπη για φέτος.

Οι πράσινοι μπορεί να είχαν αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν τις αξιοποίησαν και τελικά η ίδια η μπάλα ή το άθλημα στο τέλος τους τιμώρησε.

Από εκεί και πέρα ο γνωστός ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος μετά την εξέλιξη του παιχνιδιού αυτού, θεωρεί πως ο αποκλεισμός του Παναθηναϊκού ήταν κάτι νορμάλ σαν εξέλιξη.

«Έτσι όπως το βλέπω εγώ, τα πράγματα εξελίχθηκαν νορμάλ για τους ελληνικούς συλλόγους στο Europa League. Νορμάλ συνεχίζει ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη και νορμάλ αποκλείστηκαν ΑΕΚ και Παναθηναϊκός. Η μόνη έκπληξη είναι ο ΠΑΟΚ στο Conference League», ήταν τα λόγια του.

Παρ’ όλα αυτά ο ίδιος ο δημοσιογράφος εξήγησε πως δε θεωρεί πως οι εμφανίσεις του Τριφυλλιού κατά τη διάρκεια των ομίλων δεν ήταν καλές, όμως αυτό δεν αναιρεί την αρχική του τοποθέτηση.

«Δεν υποστηρίζω ότι δεν είχαν μία καλή εικόνα η ΑΕΚ κι ο Παναθηναϊκός-ειδικά η ΑΕΚ σε επίπεδο εμφανίσεων και σε ένα πιο δύσκολο όμιλο, το πάλεψε πραγματικά, Απλά νομίζω ότι ο αποκλεισμός τους μέσα από την 4η θέση στον όμιλο ήταν μία λογική εξέλιξη. Ακόμη και για τους «πράσινους»: πότε ελληνική ομάδα πέρασε μία καλή ομάδα από το Ισραήλ; Μόνο ο Ολυμπιακός έχει αποκλειστεί τα τελευταία χρόνια από Μακάμπι Χάιφα, Χάποελ Μπερ Σέβα και Μακάμπι Τελ Αβίβ. Πώς θα περνούσε ο ΠΑΟ τη Χάιφα, που μόλις τις προάλλες είχε πάρει 0-0 από τη Βιγιαρεάλ μέσα στην Ισπανία;», διευκρίνισε στη συνέχεια.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News