Γεντβάι: «Δεχθήκαμε δύο χαζά γκολ, όλα αυτά είναι ''μαθήματα''»

Γεντβάι: «Δεχθήκαμε δύο χαζά γκολ, όλα αυτά είναι ''μαθήματα''»

Ο Τιν Γεντβάι μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μίλησε στο «gazzetta.gr» για τα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους «16» του Conference League κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα, καθώς γνώρισε την ήττα με 2-1.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας, Τιν Γεντβάι, μίλησε στο «gazzetta.gr» κι ανέφερε πως τα δύο γκολ που δέχθηκαν οι πράσινοι ήταν χαζά, όμως θεωρεί πως όλα αυτά είναι μαθήματα για τη συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Πω πω… Δύσκολο να πω. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ελέγξαμε το παιχνίδι τόσο καλά. Ίσως μόνο στα τελευταία δέκα λεπτά. Δεχθήκαμε δύο γκολ στα οποία δείξαμε μεγάλη αφέλεια για την διοργάνωση και το επίπεδο που αγωνιζόμαστε. Δεν μπορέσαμε να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες μας. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε πάρα πολύ. Ανοιχτήκαμε κατά την προσπάθεια αυτή, εκείνοι μπόρεσαν έτσι και σκόραραν κι ένα δεύτερο γκολ. Βάλαμε ένα γκολ, αλλά… γάματο. Χάσαμε. Τι μπορώ να πω.

Δεν ξέρω (τι έλειψε). Ίσως η ηρεμία, ίσως το κουράγιο. Όλα αυτά τα λέω για το πρώτο μέρος. Στο δεύτερο δεν μπορώ να πω πως δεν παίξαμε καλά. Δημιουργήσαμε πολλές τελικές, εκείνοι δεν έκαναν τελικές. Δεχθήκαμε ένα χαζό πρώτο γκολ κι ένα δεύτερο ακόμα περισσότερο. Ήμασταν και άτυχοι επειδή ο Βαγιαννίδης γλίστρησε, εγώ πήγαινα από την μία περιοχή στην άλλη και όπως με την Ρεν στην Γαλλία και χθες η τύχη δεν ήταν στο πλευρό μας, αφού η μπάλα βρήκε στην πλάτη μου (στο σουτ του Σερί) και κατέληξε εντελώς γωνία. Δυστυχώς είναι μία από εκείνες τις νύχτες που πρέπει να είμαστε λυπημένοι. Όλοι πρέπει να είναι λυπημένοι και απογοητευμένοι. Αλλά τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα.

Όλα αυτά είναι μαθήματα. Πρέπει να τα παίρνουμε έτσι. Σήμερα δεν θα μπορούμε να κοιμηθούμε, θα είμαστε λυπημένοι κλπ., με οποιονδήποτε τρόπο θέλει κανείς να αισθανθεί για να το περάσει αυτό. Όμως από την άλλη μέρα θα πρέπει να επικεντρωθούμε με καθαρό μυαλό στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο και να κάνουμε ότι καλύτερο μπροούμε εκεί.

Πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας εκεί. Αυτό είναι που πρέπει να κάνουμε. Παίζουμε σε μία μεγάλη ομάδα, μία τέτοια ομάδα θέλει μεγάλα αποτελέσματα. Σήμερα αποτύχαμε και δεν έχουμε άλλες ευκαιρίες στην διοργάνωση αυτή, θα το περάσουμε κι αυτό είναι».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News