Παναθηναϊκός: Φαβορί για στόπερ ο Γεντβάι, η σκέψη για Αράο

Απρόοπτο με Γέντβαι στον Παναθηναϊκό!

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει του μεγάλου παιχνιδιού με τη Μακάμπι Χάιφα με τον Τιν Γεντβάι να επιστρέφει στο κέντρο της άμυνας.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το μεγάλο παιχνίδι απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα την ερχόμενη Πέμπτη (14/12), καθώς με νίκη ή ισοπαλία θα είναι εκείνος που θα βρεθεί στους «16» του Conference League.

Από εκεί και πέρα δράση δεν είχαμε στη Super League το περασμένο σαββατοκύριακο με αποτέλεσμα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς να δουλέψει όλη την εβδομάδα γι’ αυτό το παιχνίδι, το οποίο θα καθορίσει πολλά για το σύλλογο σε αγωνιστικό και οικονομικό επίπεδο.

Ο Σέρβος τεχνικός αναμένεται να επαναφέρει στο κέντρο της άμυνας τον Τιν Γεντβάι, καθώς δε θέλει να χάσει από το κέντρο και συγκεκριμένα το «6» τον Γουίλιαν Αράο.

Θυμίζουμε πως οι Έρικ Πάλμερ-Μπράουν και Χόρντουρ Μάγκνουσον είναι νοκ άουτ με τους μόνους διαθέσιμους κεντρικούς αμυντικούς να είναι οι Μπαρτ Σένκεφελντ και Τιν Γεντβάι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News