Κουρμπέλης: Στα χέρια του πρόταση από ομάδα της Super League!

Παναθηναϊκός: Το σημείο-κλειδί στο συμβόλαιο για την αποχώρηση Κουρμπέλη

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης έχει στα χέρια του πρόταση από ομάδα της Super League και δεν είναι απίθανο το σενάριο να επιστρέψει στην Ελλάδα, για να παίξει ποδόσφαιρο.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα της καριέρας του και να φύγει από τον Παναθηναϊκό με προορισμό την Τουρκία και την Τραμπζονσπόρ.

Στον τουρκικό σύλλογο ωστόσο δεν έχει καταφέρει να βρει χρόνο συμμετοχές (5 αγώνες, 283 αγωνιστικά λεπτά) με αποτέλεσμα να κοιτάζει τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού σε άλλο κλαμπ.



Να αναφέρουμε πως η Καϊσερίσπορ στο παρελθόν είχε δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Δημήτρη Κουρμπέλη με την υπόθεση να μην προχωράει στο επόμενο στάδιο σ’ εκείνο το διάστημα.

Πλέον και σύμφωνα με νέες πληροφορίες, ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού έχει στα χέρια του πρόταση από ομάδα της Super League και είναι πολύ πιθανό το σενάριο να επιστρέψει στη χώρα μας, προκειμένου ν’ αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό και να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Θυμίζουμε πως ο «Κούρμπε» βρίσκεται ακόμα στα πλάνα του Ομοσπονδιακού τεχνικού, Γκουστάβο Πογιέτ και σε κάθε περίπτωση θα επιθυμούσε να έχει εγγυημένο χρόνο συμμετοχής, ώστε να ενισχύσει την παρουσία του ενόψει των πλέι-οφ για τα τελικά του Euro 2024.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News