Κουρμπέλης: Πόσο πιθανή είναι η επιστροφή του στην Ελλάδα

Υπέγραψε ο Κουρμπέλης και ανακοινώνεται

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης δεν έχει καταφέρει να βρει τη θέση του που ήθελε στην Τραμπζονσπόρ και θέλει να φύγει από την ομάδα της Τουρκίας.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό και να πάει στην Τραμπζονσπόρ.

Μια επιλογή που έγινε και για χρηματικούς λόγους, καθώς ο Έλληνας μέσος θα λάμβανε ένα συμβόλαιο, το οποίο θα του πρόσφερε ετήσιες απολαβές κοντά στο 1 εκατ. ευρώ. Λεφτά που δεν είναι λίγα και που δεν μπορούσε να καλύψει ο Παναθηναϊκός.

Ωστόσο ο πρώην αρχηγός του Τριφυλλιού δεν μπορεί να βρει θέση στην Τραμπζονσπόρ και γι’ αυτό το λόγο θα κοιτάξει να φύγει από την Τουρκία με προορισμό κάποια ομάδα που να έχει χρόνο συμμετοχής.

Ο μάνατζέρ του ήδη έχει ξεκινήσει συνομιλίες με τον τουρκικό σύλλογο, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή κι ο πελάτης του να φύγει από εκεί με τη μορφή δανεισμού.

Από εκεί και πέρα για τον Κουρμπέλη ενδιαφέρονται ήδη κι ελληνικές ομάδες, όμως ο 30χρονος μέσος δεν είναι ιδιαίτερα θερμός σ’ αυτό το ενδεχόμενο, καθώς θέλει να κυνηγήσει το όνειρο του εξωτερικού και να αγωνιστεί ορισμένα χρόνια εκεί.

Πιθανότερος, λοιπόν, προορισμός για τον ίδιο φαίνεται πως είναι η Ολλανδία, καθώς οι εκπρόσωποι του γνωρίζουν πολύ καλά την συγκεκριμένη αγορά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News