Super League: Κλειστές και οι σουίτες των γηπέδων

Bρούτσης για τη βία στα γήπεδα: Αυστηροποίηση του νόμου για τις λέσχες και των ποινών στους κανονισμούς της ΕΠΟ

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης δεν άναψε το πράσινο φως ούτε για τις σουίτες των γηπέδων της Super League.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, αποκάλυψε πως και οι σουίτες των γηπέδων της Super League αναμένεται να παραμείνουν κλειστές με αφορμή τα νέα μέτρα κατά της οπαδικής βίας.

Η ελληνική κυβέρνηση προσπαθεί να πατάξει την οπαδική βία και γι’ αυτό το λόγο έχει πάρει ορισμένα μέτρα, ενώ μέχρι στιγμής δε φαίνεται να κάνει πίσω για τίποτα.

Μάλιστα σε ερώτηση που του έγινε, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, απάντησε αρνητικά στο ενδεχόμενο ν’ ανοίξουν οι σουίτες των γηπέδων της Super League.



Αναλυτικά η απάντησή του:

«Σας ενημερώνω ότι κατά τον χρόνο διεξαγωγής μίας ποδοσφαιρικής αναμέτρησης, οι σουίτες μίας αθλητικής εγκατάστασης (γηπέδου) αποτελούν αναμφίβολα μέρος των εξεδρών του γηπέδου, επομένως εφαρμόζεται και στους χώρους αυτούς η από 11/12/2023 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (Α’ 203) και απαγορεύεται η παρουσία θεατών».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News