Τρομερός Ιωαννίδης: Μέσα σ' όλα τα ευρωπαϊκά γκολ του Παναθηναϊκού!

Ιωαννίδης: Ξεκάθαρος στις δηλώσεις του για το «πρωταθλητής χειμώνα»

Ο Φώτης Ιωαννίδης αποδεικνύει με κάθε τρόπο την εξαιρετική φετινή σεζόν που διανύει με τη φανέλα του Παναθηναϊκού σ’ όλες τις διοργανώσεις.

Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν έχοντας κάνει ακόμα μεγαλύτερο step-up από την περσινή σεζόν, η οποία ήταν επίσης εξαιρετική.

Από εκεί και πέρα και οι συνολικοί αριθμοί του 23χρονου επιθετικού αποδεικνύουν αυτό ακριβώς το δεδομένο. Ότι δηλαδή η κατάσταση στην οποία και βρίσκεται είναι η καλύτερη της έως τώρα καριέρας του.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός φέτος έχει πετύχει εννέα γκολ στην Ευρώπη σ’ όλες τις διοργανώσεις όταν βρίσκεται στην ενδεκάδα του ο Φώτης Ιωαννίδης με τον Έλληνα φορ να έχει συμμετοχή σε όλα τα γκολ!

Πιο αναλυτικά ο άσος των πρασίνων έχει αγωνιστεί συνολικά 619 λεπτά και σ’ αυτό το διάστημα έχει βρει έξι φορές δίχτυα, μετράει δύο ασίστ, ενώ τέλος το άλλο γκολ προήλθε έπειτα από δική του προσπάθεια, η οποία κατέληξε στο δοκάρι όμως, για να σκοράρει μετέπειτα ο Παλάσιος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News