Παναθηναϊκός: Κι ο Φώτης Ιωαννίδης συνεχίζει το... βιολί του!

Παναθηναϊκός: Κι ο Φώτης Ιωαννίδης συνεχίζει το... βιολί του!

Ο Φώτης Ιωαννίδης πραγματοποιεί σπουδαία σεζόν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού όντας από τους πιο επιδραστικούς παίκτες της σεζόν.

Σεζόν καριέρας κάνει ο Φώτης Ιωαννίδης με τη φανέλα του Παναθηναϊκού φέτος και δείχνει για μία ακόμη φορά πόσο επιδραστικός μπορεί να γίνει για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Έλληνας φορ πέρυσι άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά και φέτος δείχνει να το συνεχίζει από εκεί που το άφησε και να διεκδικεί ακόμα περισσότερες κορυφές.

Ο 23χρονος επιθετικός των πράσινων σε 23 παιχνίδια (1.258 λεπτά) έχει βάλει 11 γκολ, μοιράζοντας παράλληλα και 5 ασίστ.

Τα συγκεκριμένα νούμερα είναι τα καλύτερα στην καριέρα του, έως τώρα, και έχει ακόμα έναν ολόκληρο γύρο κι άλλες δύο διοργανώσεις (Κύπελλο, Ευρώπη), προκειμένου να διακριθεί ακόμη περισσότερο.

Οι εμφανίσεις του είναι εξαιρετικές και μάλιστα ο ίδιος φρόντισε να κλείσει τον πρώτο γύρο της Super League με εξαιρετικό τρόπο, καθώς πέτυχε άλλα δύο γκολ κόντρα στον ΟΦΗ, ενώ μοίρασε και μια ασίστ.

Είναι δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός παίρνει πολλά πράγματα από εκείνον, ενώ όσο πραγματοποιεί τόσο σπουδαίες εμφανίσεις όλο και περισσότερο ανοίγει την όρεξη των ξένων ομάδων.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News