ΕΠΟ κατά Διαιτητών: Με διαγραφές απειλεί η Ομοσπονδία!

ΕΠΟ κατά Διαιτητών: Με διαγραφές απειλεί η Ομοσπονδία!

Πόλεμος άνοιξε ανάμεσα σε ΕΠΟ και διαιτητές μετά την απόφαση των δεύτερων να μην κατέβουν ούτε αυτό το σαββατοκύριακό να σφυρίξουν τα ματς της Super League.

Οι διαιτητές είχαν αποφασίσει να μην κατέβουν να σφυρίξουν τη 14η αγωνιστική της Super League μετά τα όσα αρνητικά γεγονότα διαδραματίστηκαν με κεντρικό πρόσωπο τον Αναστάσιο Παπαπέτρου, ο οποίος σφύριξε την αναμέτρηση Βόλος-Ολυμπιακός.

Το περασμένο σαββατοκύριακο, λοιπόν, δεν είχαμε αγωνιστική δράση στα ελληνικά γήπεδα και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι διαιτητές επειδή θεωρούν πως δεν καλύφθηκαν τα αιτήματά τους θα δήλωναν κόλλημα και για την 15η αγωνιστική.

Ωστόσο η συγκεκριμένη απόφαση δε βρίσκει σύμφωνη την ΕΠΟ, η οποία προχωράει σε δραστικές ενέργειες, καθώς προτρέπει την ΚΕΔ να ορίσει διαιτητές για τους αγώνες του ερχόμενου σαββατοκύριακου.

Παράλληλα προειδοποιεί με διαγραφή όλους εκείνους τους διαιτητές, οι οποίοι θα αποφασίσουν να μην κατέβουν να σφυρίξουν τα παιχνίδια στα οποία θα έχουν οριστεί.



Μάλιστα οι διαιτητές ενημερώθηκαν μέσω τηλεδιάσκεψης σήμερα το μεσημέρι από την ΚΕΔ για τα τελευταία νέα που πρόεκυψαν από την ΕΠΟ.

Οι ίδιοι πάντως δεν κάνουν πίσω και στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα: «Οι διαιτητές είμαστε πιο ενωμένοι από ποτέ», καθώς αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους, τότε δεν πρόκειται να κατέβουν και να σφυρίξουν κανένα ματς.

Επιπλέον να αναφέρουμε ότι σημαντικό ρόλο στην απόφαση των διαιτητών αναμένεται να παίξει και η απόφαση που θα βγει από το Δ.Σ της Super League, το οποίο θα λάβει χώρα σήμερα στις 15:00.

Τέλος, οι διαιτητές περιμένουν να συναντηθούν και με την κυβέρνηση και τους αρμόδιους υπουργούς με την ίδια την ΕΠΟ, όπως αναφέρουν πληροφορίες του «sdna.gr» να κάνει τις δικές της ενέργειες προκειμένου να γίνει το συντομότερο η συγκεκριμένη συνάντηση και να τεθούν επί τάπητος τα αιτήματα των διαιτητών.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News