Ξανά στον «αέρα» το παιχνίδι του Παναθηναϊκού!

«Δήλωσε ως έδρα τη Λεωφόρο ο Λεβαδειακός»

Οι διαιτητές της Super League βλέπουν πως τα αιτήματά τους δεν έχουν ικανοποιηθεί κι αναμένεται να μην επιστρέψουν στα γήπεδα ούτε αυτό το σαββατοκύριακο.

Οι διαιτητές της Super League είναι αποφασισμένοι να πάνε την κατάσταση μέχρι το τέλος, καθώς αυτή τη φορά η σταγόνα ξεχείλισε πραγματικά το ποτήρι και πλέον δεν υπάρχει άλλη υπομονή.

Η αγωνιστική του σαββατοκύριακου στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι στον αέρα, καθώς οι διαιτητές αναμένεται να δηλώσουν εκ νέου κόλλημα, διότι δεν έχουν ικανοποιηθεί τα αιτήματά τους.

Αναλυτικά η επιστολή τους:

«Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σε συνέχεια της απόφασης της προηγούμενης εβδομάδας για αποχή από τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις επ’αόριστον σας υπενθυμίζουμε ότι για τυπικούς λόγους πρέπει να δηλώσουμε το ΚΩΛΥΜΑ μας στην πλατφόρμα για την επόμενη αγωνιστική.

Σε περίπτωση που έχουμε θετική εξέλιξη ως προς τα αιτήματα μας θα επανεξετάσουμε την θέση μας μέσω ψηφοφορίας στις επόμενες ημέρες.

Σας παρακαλούμε το ΚΩΛΥΜΑ όπως μπει το αργότερο μέχρι αύριο στις 14:00.

Με εκτίμηση

Οι διεθνείς διαιτητές».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News