Η ΚΕΔ δεν όρισε διαιτητές και όλα δείχνουν... αναβολή!

Απειλές σε Παπαπέτρου: «Θα σκοτώσουμε εσένα, το παιδί, τη γυναίκα και τον πατέρα σου!»

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε ότι δεν θα ορίσει διαιτητές για την πρεμιέρα του β’ γύρου της Σούπερ Λιγκ.

Μάλιστα, παρακαλεί την διοργανώτρια “για τις δικές της ενέργειες” δηλαδή για την αναβολή της αγωνιστικής.

Μετά την απόφαση των διαιτητών για ομαδικό κώλυμα η ΚΕΔ ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης 7/12 ότι δεν θα οριστούν διαιτητές για την πρεμιέρα του β’ γύρου και όπως αναφέρει… “παρακαλείται η διοργανώτρια αρχή του Πρωταθλήματος Super League 1 για τις δικές της ενέργειες”, δηλαδή για την αναβολή της αγωνιστικής.

Να σημειωθεί ότι εκκρεμεί συνάντηση αντιπροσωπείας των διαιτητών με ΚΕΔ και ΕΠΟ για το μεσημέρι της Παρασκευής 8/12 η αγωνιστική ή οι αγωνιστικές που θα αναβληθούν, σύμφωνα με τον ΚΑΠ θα γίνουν σε άλλη ημερομηνία.

Δείτε την ανακοίνωση:

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνεται ότι δεν θα οριστούν αξιωματούχοι διαιτησίας για τους αγώνες της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League 1 λόγω της αποχής των διαιτητών. Παρακαλείται η διοργανώτρια αρχή του Πρωταθλήματος Super League 1 για τις δικές της ενέργειες.

Έτσι όλα δείχνουν ότι η 14η αγωνιστική της Super League θα αναβληθεί πολύ σύντομα!

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News