Η Μακάμπι Χάιφα ενημερώθηκε από την UEFA για κεκλεισμένων των θυρών!

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Τα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ. μετά τα επεισόδια στο γήπεδο! (vid)

Νωρίτερα, ο Γιάννης Αλαφούζος αντέδρασε με αιχμηρό σχόλιο στην πιθανότητα να γίνουν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της Πέμπτης χωρίς κόσμο.

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανέβασε τη σχετική ενημέρωση της UEFA για το ενδεχόμενο να διεξαχθούν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια χωρίς θεατές σχολιάζοντας στον λογαριασμό του στο twitter: «Ντροπή…».

Συγκεκριμένα, στην ενημέρωση αναφέρεται τα εξής:

«Καθώς οι ομάδες σας παίζουν στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα, θα ήθελα να σας ενημερώσω για ένα πιθανό ζήτημα.

Ίσως έχετε δει στις ειδήσεις, ότι έγιναν σοβαρά επεισόδια με χούλιγκαν σε αγώνα βόλεϊ και ένας αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά

Ως αποτέλεσμα, αντιλαμβανόμαστε ότι η ελληνική κυβέρνηση σκέφτεται να διατάξει όλα τα παιχνίδια στην Ελλάδα να διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών.

Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα αν θα εφαρμόσουν αυτό το μέτρο και στα διεθνή παιχνίδια. Θα έχουμε καθαρή εικόνα για το θέμα αύριο και θα σας ενημερώσουμε σχετικά».

Αυτή η ανακοίνωση λοιπόν έγινε και επίσημη με την ομάδα του Ισραήλ να ενημερώνεται για το ενδεχόμενο τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων την Πέμπτη (14/12) να διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News