Απίστευτο σενάριο: Παναθηναϊκός - Μακάμπι στη Λεωφόρο μόνο με Ισραηλινούς οπαδούς

Απίστευτο σενάριο: Παναθηναϊκός - Μακάμπι στη Λεωφόρο μόνο με Ισραηλινούς οπαδούς

Σαν… βόμβα έσκασε το σενάριο μέσα από τα υψηλά κλιμάκια της Κυβέρνηση να απαγορευτεί η είσοδος των Ελλήνων φιλάθλων στα ευρωπαϊκά παιχνίδια της Πέμπτης και εκείνο του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Χάιφα στη Λεωφόρο!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal.gr, υπάρχουν αρκετές «φωνές» γύρω από τον πρωθυπουργό που λένε πως δεν πρέπει να μείνει στις εξαγγελίες αλλά να προχωρήσει σε πράξεις που δε θα έχουν καμία σχέση με το παρελθόν.

Και μία απ’ αυτές είναι να κλείσει όχι μόνο τις θύρες των οργανωμένων οπαδών, αλλά όλα τα γήπεδα και μάλιστα άμεσα.

Να γίνονται μεν αγώνες, αλλά χωρίς κόσμο.

Μάλιστα, όταν το θέμα έφτασε στα ευρωπαϊκά παιχνίδια που υπάρχουν την ερχόμενη Πέμπτη, με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό να υποδέχονται τις Μακάμπι Χάιφα και Μπάτσκα Τόπολα αντίστοιχα, εκείνο που ειπώθηκε ως λύση ήταν να γίνουν τα ματς χωρίς… Έλληνες οπαδούς.

Από τη στιγμή που πρόκειται για ματς της UEFA και η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου δεν μπορεί να στερήσει την παρουσία φιλοξενούμενων φιλάθλων, στην κυβέρνηση είναι έτοιμοι να κάνουν κάτι πρωτόγνωρο. Να διοργανωθεί αγώνας με την παρουσία μόνο ξένων οπαδών!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News