Παναθηναϊκός: Βοτανικός, εδραίωση και... εκτόξευση!

Προφανώς το βάρος των τόσων πολλών ετών χωρίς πρωτάθλημα για τον Παναθηναϊκό είναι τεράστιο μα υπάρχουν και οι ρομαντικοί που βλέπουν τα πάντα με ορίζοντα το μέλλον.

Βοτανικός: Η άδεια που θα κρίνει το χρόνο και τις μπουλντόζες

Όταν ολοκληρωθεί το έργο στον Βοτανικό ο σύλλογος θα είναι από τους λίγους στον πλανήτη που όλες του οι εγκαταστάσεις θα είναι σε ακτίνα λίγων μέτρων μεταξύ τους, μέσα στα σύνορα της πόλης του και με τις οικονομικές προοπτικές να υπόσχονται μεγάλα κέρδη, πολύ μεγαλύτερα από των βασικών του αντιπάλων που έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν είχαν σπουδή να “μεγαλώνουν” ΟΛΑ τους τα τμήματα.

Αγωνιστικά αυτό που πρέπει να κοιτάξει να πετύχει ο Ιβάν (ευχόμενοι όλοι εμείς να μείνει χρόνια στο κλαμπ), είναι να δημιουργήσει συνθήκες προόδου με αυτούς που ανήκουν στον σύλλογο για τα επόμενα έτη.

Ήδη έμαθε την ομάδα να είναι ανταγωνιστική με μικρότερο μπάτζετ από τους απέναντι. Έχει δομήσει σύνολο ποδοσφαιριστών που θα αποτελούν βάση για τα επόμενα καλοκαίρια.

Ανέβασε μέσα από δουλειά την αγωνιστική και οικονομική αξία κάμποσων ποδοσφαιριστών.

Το μόνο που λείπει είναι η άνοδος του οικονομικού status του σωματείου που όλοι ξέρουμε πόσο βοηθιέται όταν έχει κεραμίδι πάνω από το κεφάλι του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr