Παναθηναϊκός: Η συζήτηση για έναν ακόμα στράικερ και η επόμενη κίνηση...
Στην κατάσταση που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός (πρώτος στη λίγκα και με πολλές πιθανότητες να φορά κοντομάνικα και στην Ευρώπη) δεν μπορούμε να μιλάμε για προσθήκες από τη μέση και μπροστά.
Ή μήπως όχι; Το κλαμπ σκοράρει πολύ, είναι ανώτερο από πέρσι δημιουργικά κι επιπλέον πίσω από τον Φώτη Ιωαννίδη έχει τον φορ της εθνικής Σλοβενίας και τον πρώτο σκόρερ του σουηδικού πρωταθλήματος.
Εξάλλου ο κόουτς έχει πει ότι θέλει να πάρει στόπερ, άντε να υπάρξει και μια κίνηση για εξτρέμ με εύκολο γκολ στη φαρέτρα του. Είναι έτσι όμως;
Του προπονητή -σε περίπτωση που δεν είναι σε καλή κατάσταση ο Φώτης- το πλάνο δεν βγαίνει. Ο Γερεμέγιεφ παραμένει στην αφάνεια κι ο Σποράρ δεν βλέπεται αυτή την εποχή.
Σε κάμποσα ματς που ο Παναθηναϊκός είχε μεγάλη κατοχή, τον αντίπαλο χαμηλά και κυνηγούσε το γκολ μετά μανίας, δεν πήρε ούτε μία βαρβάτη ενέργεια από τον επιθετικό του που να λειτούργησε προς όφελος του.
Αναφερόμαστε στο πρώτο ημίχρονο του ματς με τον ΠΑΟΚ αλλά και το πρώτο 45λεπτο στο Χαριλάου, όπου ήσουν πολύ ανώτερος και στο τέλος πήρες ένα πόντο κι αυτόν στις καθυστερήσεις.
Όσο ο Αντράζ δεν κουνιέται κι ο Γερεμέγιεφ δεν ( ; ) υπολογίζεται , μήπως θα έπρεπε να ανοίξει κουβέντα για έναν ακόμα στράικερ;
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τι σημαίνει ο όρος «αν δεν πουληθεί σε 3,5 χρόνια» για τον Αντίνο
- Παναθηναϊκός: Φωτογραφία του Σαντίνο Αντίνο από το αεροδρόμιο! (pic)
- «Φτιαγμένος» ο Αλαφούζος για Αντίνο: «40 εκατομμύρια θα τον πουλήσω!»
- Παναθηναϊκός: Η κρίσιμη ημερομηνία για μεταγραφή - Το προφίλ του παίκτη
- Παναθηναϊκός: «Κλείδωσε» η ώρα άφιξης του Αντίνο στην Αθήνα