Παναθηναϊκός: Κοντοζυγώνει η ώρα των εκατομμυρίων για Ιωαννίδη!
Στην περίπτωση του Φώτη Ιωαννίδη ο κόσμος του Παναθηναϊκού βλέπει εδώ και μια διετία κάτι σπάνιο για τα δικά μας δεδομένα: την ποιοτική κι αθλητική βελτίωση ενός γηγενούς ποδοσφαιριστή, που κατάφερε με όσα έκανε στο γήπεδο , κι όχι χάρη στο βιογραφικό που κουβαλούσε πριν γίνει κάτοικος Κορωπίου, να γίνει στόχος ευρωπαϊκών ομάδων.
Με άλλα λόγια βλέπει ένα ελπιδοφόρο παίκτη να εξελίσσεται και να μην είναι μακριά η μέρα που αυτό το παιδί μπορεί να μεταβληθεί σε αστέρι.
Ο Ιωαννίδης στα χρόνια του Ιβάν άλλαξε αρκετά κι εξελίχτηκε πολύ ως ποδοσφαιριστής.
Παρότι επί Λάζλο Μπόλονι κάθε άλλο παρά έπαιζε μονοδιάστατα (στα πλάγια τον έβαζε ο Ρουμάνος κι όμως ακόμα κι εκεί ήταν θετικότατος) , σήμερα όχι μόνο διακρίνεται όταν βρίσκει κενούς χώρους, αλλά τους δημιουργεί ο ίδιος με την πληθωρικότητά του και τον τρόπο που ελέγχει μπάλα και κινήσεις αντιπάλων.
Το ωραίο είναι ότι ακόμα δεν έχουμε δει καν το ταβάνι του, κάτι που όταν συμβεί θα στήσει γύρω από το ονόμά του μια πολύ μεγάλη δημοπρασία.
Όποιος προλάβει…
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Τι συνέβη με Γιαννακόπουλο και την αστυνομία στα αποδυτήρια - Ο αστείος λόγος του... καλέσματος!
- Τα έβαλε με τον Γιαννακόπουλο ο Μαρτίνεθ: «Είναι ντροπή – Απαράδεκτο να ασκεί πίεση στους διαιτητές»
- Φωτογραφίες: Οι αντιδράσεις του Γιαννακόπουλου στο Game 2
- Χαμός στη φυσούνα: Παίκτης της Βαλένθια κυνήγησε τον Κέντρικ Ναν
- Έντονη ενόχληση στον Παναθηναϊκό - Τι συνέβη στο Game 2 με τη Βαλένθια