Όταν ο Καρβαλιάλ αποθέωνε τον Σπόραρ: «Διαθέτει ποιότητα και προσωπικότητα»

Απίστευτος Σπόραρ, έβαλε γκολ που μπαίνει 4 φορές στις 100! (vid)

Όταν ο Κάρλος Καρβαλιάλ προπόνησε την Μπράγκα εισηγήθηκε την απόκτηση του Αντράζ Σπόραρ και για ένα διάστημα οι δυο τους συνεργάστηκαν.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον Αντράζ Σπόραρ και μάλιστα είχε αναφέρει πολλά και αποθεωτικά σχόλια για εκείνον.

Ο Πορτογάλος τεχνικός που εισηγήθηκε τον ερχομό του Σλοβένου στην Μπράγκα πίστευε ότι ο νυν φορ του Τριφυλλιού είναι μαχητικός, διαθέτει ποιότητα και προσωπικότητα.

Αναλυτικά όσα είχε πει:

«Προτού ο Σπόραρ μεταπηδήσει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η Μπράγκα είχε ήδη ενδιαφερθεί για εκείνον. Δεν είχα καμία αμφιβολία πως θα είναι πολύ χρήσιμος για εμάς. Διαθέτει προσωπικότητα, χαρακτήρα. Είναι ένας πολεμιστής που ανυπομονεί να αγωνιστεί για να βοηθήσει την ομάδα. Διαθέτει μεγάλο κίνητρο και είναι πολύ σημαντικός. Πολύ συχνά φτάνει σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο. Αυτές άλλωστε είναι και οι προσδοκίες μας. Κάνει αυτό που γνωρίζει, δηλαδή να παίζει καλά και προσφέρει ποιότητα στην ομάδα».

Για την ιστορία πάντως ο 29χρονος φορ του Παναθηναϊκού στους πέντε μήνες που αγωνίστηκε στη Σπόρτινγκ κατέγραψε σε 16 εμφανίσεις, 3 γκολ.



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News