Με νέο προπονητή στο ντέρμπι αιωνίων του Κυπέλλου ο Ολυμπιακός!

Παναθηναϊκός: Πρώτα τελείωσε το παιχνίδι και μετά ήρθαν οι πίτσες!

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Κάρλος Καρβαλιάλ, ο οποίος θα βρίσκεται στον πάγκο απέναντι στον Παναθηναϊκό στον τελικό Κυπέλλου.

Προ των πυλών φαίνεται πως είναι ο Κάρλος Καρβαλιάλ για λογαριασμό του Ολυμπιακού, ο οποίος δε θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Νέα εποχή μετά τη συντριβή απέναντι στη Φράιμπουργκ (5-0), αλλά και το «κάζο» κόντρα στο Βόλο (2-2) έρχεται στους ερυθρολεύκους με τον Κάρλος Καρβαλιάλ να αναμένεται στη χώρα μας προκειμένου να υπογράψει στην ομάδα του Πειραιά.

Ο Πορτογάλος τεχνικός πρόκειται να έρθει σήμερα στην Ελλάδα κι έπειτα να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, ενώ δεδομένα θα βρεθεί στον πάγκο των ερυθρολεύκων στα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό.

Τέλος, να θυμίσουμε πως στο παρελθόν ο συγκεκριμένος προπονητής είχε περάσει από τη χώρα μας και είχε προπονήσει τον Αστέρα Τρίπολης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News