Παναθηναϊκός: Ο Αϊτόρ δίνει την απάντηση σ' ένα βασικό ερώτημα

Η επανεμφάνιση του Αϊτό Κανταλαπιέδρα προς το τέλος του πρώτου γύρου είναι το μεγαλύτερο δώρο στον Παναθηναϊκό και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Παναθηναϊκός: Φαινόταν από Βιγιαρεάλ με Αϊτόρ!

Ο Παναθηναϊκός διένυε μια χρονιά κατά την οποία μπορεί να ήταν βαθμολογικά πρώτος, ωστόσο η συζήτηση περί ενίσχυσης σε διάφορες θέσεις ήταν ιδιαίτερα συχνή.

Μέσα στις θέσεις που θεωρούσαν οι περισσότεροι πως θα έπρεπε να ενισχυθεί το Τριφύλλι ήταν και η θέση του εξτρέμ, καθώς με εξαίρεση τον σταθερά καλό Σεμπαστιάν Παλάσιος, κανείς άλλος δεν μπορούσε να είναι σε σταθερό επίπεδο θετικός.

Παρ’ όλα αυτά ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα λίγο πριν το τέλος του πρώτου γύρου στη Super League απέδειξε με τις εμφανίσεις του, ότι μπορεί να κάνει το comeback που όλοι περιμένουν και να δώσιε σπουδαίες λύσεις στην ομάδα.



Ο Ισπανός εξτρέμ για ένα ακόμα παιχνίδι, κόντρα στον ΟΦΗ, ήταν εξαιρετικός και μάλιστα πέτυχε και το δεύτερο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα έπειτα από ωραία ντρίμπλα και πλασέ με το δεξί πόδι.

Ουσιαστικά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος ποντάρει πολλά στον 27χρονο εξτρέμ του, βλέπει πως με την άνοδό του σταματάει, πριν καν αρχίσει, μια πιθανή μεταγραφή στα εξτρέμ τον φετινό Ιανουάριο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr