Αϊτόρ: Η πρώτη «μεταγραφή» χειμώνα ήρθε νωρίτερα!

Αϊτόρ: «Σήμερα έπρεπε να κερδίσουμε»

Όλοι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι πολύ χαρούμενοι για την αγωνιστική επιστροφή του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα.

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα την περασμένη σεζόν ήταν από τους πιο κομβικούς παίκτες του Τριφυλλιού μέχρι τη στιγμή που υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό (ρήξη χιαστού), ο οποίος του έκοψε τη φόρα.

Ο Ισπανός εξτρέμ, έως τότε, πραγματοποιούσε την κορυφαία σεζόν της καριέρας του κι έδειχνε πως κανείς δεν μπορούσε να τον σταματήσει εντός των τεσσάρων γραμμών.

Από εκείνο το διάστημα και μετά ξεκίνησε για τον ίδιο ένας τεράστιος Γολγοθάς, έχοντας ως μοναδικό στόχο την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Ο Παναθηναϊκός στάθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του, του ανανέωσε το συμβόλαιο και τον περίμενε υπομονετικά μέχρι εκείνος να επιστρέψει και σιγά-σιγά να βρει τον εαυτό του.

Ο 27χρονος άσος του Τριφυλλιού μπορεί να ξεκίνησε νωχελικά τη σεζόν, ωστόσο φαίνεται πως πλέον πατάει καλύτερα στα πόδια του κι έχει αρχίσει να βρίσκει τον παλιό καλό του εαυτό.

Από το παιχνίδι με την Κηφισιά έως σήμερα είναι όλο και καλύτερος, ενώ κόντρα στον ΟΦΗ σκόραρε, ασίστ Παλάσιος, κι αυτή τη φορά δεν του ακυρώθηκε το γκολ, όπως είχε γίνει τις προηγούμενες δύο φορές (Κηφισιά, Βιγιαρεάλ).

Είναι δεδομένο πως ο Αϊτόρ θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στον δεύτερο γύρο και θ’ αποτελέσει σημαντική εσωτερική μεταγραφή για την φαρέτρα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News