Παναθηναϊκός: Έσπασε ακόμα μία αρνητική παράδοση - Θύμα ο ΟΦΗ

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ 4-0: Δείτε τα γκολ και τα highlights

Ο Παναθηναϊκός έσπασε στο χθεσινό παιχνίδι μία ακόμη αρνητική παράδοση, η οποία είχε δημιουργηθεί επί ημερών Ιβάν Γιοβάνοβιτς κόντρα στον ΟΦΗ.

Ο Παναθηναϊκός φέτος είναι εντυπωσιακός σε συνολική παρουσία στο πρωτάθλημα κι αυτό φαίνεται από τις επιδόσεις του έως τώρα.

Από εκεί και πέρα οι πράσινοι είναι και ιδιαίτερα αποτελεσματικοί, καθώς εκτός από τις νίκες που κάνουν προκειμένου να βρίσκονται τη δεδομένη χρονική στιγμή στην πρώτη θέση, παράλληλα σπάνε αρνητικές παραδόσεις που έχουν δομηθεί τα προηγούμενα χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα ο ΟΦΗ ήταν η μοναδική από τις συνολικά δεκαπέντε ομάδες, όπου είχε αντιμετωπίσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο του Τριφυλλιού και δεν είχε καταφέρει να νικήσει στη Λεωφόρο.

Συγκεκριμένα την περσινή χρονιά ο Παναθηναϊκός έσωσε την παρτίδα (1-1) με γκολ του Φώτη Ιωαννίδη στις καθυστερήσεις, ενώ πριν δύο χρόνια οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες 0-0.

Φέτος, αυτό το δομημένο γεγονός που αποτελούσε μια άσχημη παράδοση για τον Σέρβο τεχνικό και συνεπώς για τον ίδιο το σύλλογο… έσπασε, καθώς οι πράσινοι επικράτησαν του ΟΦΗ με το εμφατικό 4-0.

Τέλος, να θυμίσουμε πως η πρώτη αρνητική παράδοση που «έσπασε» ήταν στα Γιάννενα, καθώς μετά από 12 χρόνια κατάφερε να πετύχει back to back νίκες επί του ΠΑΣ μετά τις σεζόν 2009/10 και 2011/12.

Η δεύτερη έγινε στην Τρίπολη και κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, όταν οι πράσινοι επικράτησαν με 4-1 του Αστέρα στην Τρίπολη με την τελευταία τους νίκη να είναι το 2017.



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News