Ισπανοί για Ιωαννίδη - «Κοστολογείται 3,5 εκατ. ευρώ»

Ιωαννίδης: Ξεκάθαρος στις δηλώσεις του για το «πρωταθλητής χειμώνα»

Τα μεταγραφικά σενάρια για τον Φώτη Ιωαννίδη δίνουν και παίρνουν με το τελευταίο να έρχεται από την Ισπανία.

Ο Φώτης Ιωαννίδης αποτελεί ξεκάθαρα την αιχμή του δόρατος για τον Παναθηναϊκό και είναι δεδομένο πως με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί πως γίνεται πόλος έλξης πολλών συλλόγων.

Μετά τα δημοσιεύματα που υπήρχαν για ενδιαφέρον της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, έρχεται και δημοσίευμα της ισπανικής «todofichajes» ν’ αναφέρει πως η Σεβίλλη θα μπορούσε να κινηθεί για τον 23χρονο φορ.

Παρ’ όλα αυτά το δημοσίευμα βέβαια έχει και μερικούς αστερίσκους, καθώς αναφέρει πως ο Ιωαννίδης δεσμεύεται ως το 2027 με τον Παναθηναϊκό με την ποδοσφαιρική του αξία να εκτιμάται στα 3,5 εκατ ευρώ (transfermarkt).

Γεγονός όμως που φυσικά δεν ισχύει αφού οι πράσινοι τον κοστολογούν με πολύ περισσότερα χρήματα, χωρίς όμως να έχουν κάνει ακριβές το ποσό.

Τέλος, οι Ισπανοί αναφέρουν το εξής: «πρόκειται για μία επιλογή χαμηλού κόστους για τα ταμεία ενός οικονομικά εξαντλημένου συλλόγου, οπότε φαίνεται ότι θα μπορούσαν να ασχοληθούν με τον Έλληνα διεθνή», το οποίο είναι εντελώς αβάσιμο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News