«Η Άιντραχτ έχει λεφτά για να πάρει τον Ιωαννίδη»

Ο παλαίμαχος παίκτης, Γιάννης Αμανατίδης μίλησε στην ΈΡΑ Σπορ για το ενδιαφέρον της Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τον Φώτη Ιωαννίδη αλλά για τα παιχνίδια των Γερμανών με τον ΠΑΟΚ.

Παναθηναϊκός: Θα είναι ο Φώτης ο εκλεκτός;

Ο Αμανατίδης αγωνίστηκε στη γερμανική ομάδα από το 2005 έως και το 2011 και τόνισε ότι οι «αετοί» ενδιαφέρονται ζεστά για τον Βαγγέλη Παυλίδη και τον Φώτη Ιωαννίδη, τονίζοντας ότι έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν δύο φορ.

Tέλος αναφέρθηκε και στις «μάχες» που έδωσε ο ΠΑΟΚ με την Άιντραχτ στο Cenference League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το Άιντραχτ-ΠΑΟΚ: «Και στα δύο ματς οι Γερμανοί φαίνονταν ανώτεροι, αλλά τους έξι βαθμούς τους πήρε ο ΠΑΟΚ. Ιδιαίτερα στο πρόσφατο παιχνίδι, περίμεναν ότι θα κέρδιζαν εύκολα ή δύσκολα, όμως ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος τακτικά.

Αυτό οφείλεται στον Λουτσέσκου, ο οποίος ήταν ο νικητής της μάχης των πάγκων με τον Τοπμέλερ. Ο ΠΑΟΚ έπαιζε για δύο αποτελέσματα, ενώ η Άιντραχτ έδειξε ότι θέλει ενίσχυση, για αυτό και κινείται για σέντερ φορ. Δεν νικάς εύκολα την Άιντραχτ και η ήττα ήταν ένα σοκ για τους φίλους της».

Για το ενδιαφέρον της Άιντραχτ για Ιωαννίδη και Παυλίδη: «Η Άιντραχτ έχει λεφτά και ψάχνει για φορ. Μπορεί να πάρει και δύο. Ψηλά στη λίστα της είναι τόσο ο Παυλίδης, όσο και ο Ιωαννίδης. Έχει χρήματα ο σύλλογος και οι φίλαθλοι περιμένουν ενίσχυση. Αν με ρωτούσατε ποιον προτιμώ θα σας έλεγα το έξης.

Ο Βαγγέλης είναι γκολτζής, παίκτης «κουτιού», ενώ ο Φώτης Ιωαννίδης είναι ανερχόμενος φορ που κάνει δουλειές και εκτός περιοχής. Είναι τιμητικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο που μία σπουδαία γερμανική ομάδα θέλει να επενδύσει σε Έλληνες επιθετικούς».

Για τους Κουλιεράκη-Κωνσταντέλια: «Ο Κουλιεράκης είναι έξυπνος στόπερ, με καλή σωματική δομή. Έχει το μέλλον δικό του στην Ευρώπη. Ο Κωνσταντέλιας είναι φαινόμενο που μέσα στο χορτάρι μπορεί να κάνει τα… πάντα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr