Europa League: Η βαθμολογία μετά το Βιγιαρεάλ-Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός σε ένα παιχνίδι που ήταν καλός αλλά στράβωσε νωρίς, ηττήθηκε από την Βιγιαρεάλ με 3-2.
Οι πράσινοι κοίταξαν στα μάτια για άλλο ένα παιχνίδι την Βιγιαρεάλ η οποία εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και με δύο γρήγορα γκολ στο 29′ και το 34′ πήρε προβάδισμα δύο γκολ.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ήρθε και το 3-0 με τον Παναθηναϊκό στην συνέχεια να ανεβαίνει ακόμα περισσότερο και μετά τις αλλαγές να φτάνει και σε δύο γκολ.
Η αρχή έγινε με τον Άιτορ να κερδίζει πέναλτι το οποίο έχασε ο Ιωαννίδης με τον Παλάσιος να σκοράρει στο ριμπάουντ, ενώ το 3-2 έγινε από τον Ιωαννίδη ο οποίος κέρδισε τον Ρέινα.
Ο Παναθηναϊκός παραμένει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του Europa League.
Αυτή τη στιγμή το τριφύλλι είναι στο +3 από την Μακάμπι Χάιφα που έχει να δώσει ένα ακόμα παιχνίδι με την Βιγιαρεάλ στις 6 Δεκεμβρίου. Αν ηττηθεί από τους Ισπανούς, τότε στον Παναθηναϊκό αρκεί και μία ισοπαλία στο εντός έδρας ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τους Ισραηλινούς για να πάρει την τρίτη θέση και να συνεχίσει το φετινό ευρωπαϊκό του ταξίδι.
Δείτε παρακάτω την βαθμολογία.

Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Έριξε τη «βόμβα» ο Βαρούχας: «Κανένα φάουλ από τον Τουμπά πριν το 2-0»
- Κατσαρός: Μίλησε με σκληρά λόγια για παίκτες και προπονητή μετά το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 4-0
- Καρπετόπουλος: «Αυτή ήταν η κακή ιδέα του Μπενίτεθ» (vid)
- Πανούτσος: «Βάλε τον Καλάμπρια, τον Μλαντένοβιτς. Δεν έχει κάνει κανένα έγκλημα»
- Μπενίτεθ: Το σχόλιο για τα λάθη και τις μεταγραφές - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου