Παναθηναϊκός: Έχει και... ψεγάδια ο Τζούρισιτς

Παναθηναϊκός: Έχει και... ψεγάδια ο Τζούρισιτς

Ο Φίλιπ Τζούρισιτς είναι παίκτης των άκρων. ΄Η που θα ηγείται κάνοντας απρόβλεπτα πράγματα ή που θα τον ψάχνουμε στο τερέν, όπως έγινε με τον Άρη.

Ο παίκτης επιβάλλεται να ανεβάσει στροφές, πως θα πάει στο Euro το καλοκαίρι; Στο Χαριλάου κυριολεκτικά έμοιαζε με φάντασμα στο γήπεδο.

Δεν ήξερε που να πάει, έδειχνε πως έχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης χωρίς να σπριντάρει ούτε μια φορά, ενώ φαινόταν να σκέφτεται περισσότερο απ’ όσο έπρεπε.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι φάσεις που έπαιρνε μπάλα στο πλάι, απομόνωνε τον παίκτη που τον μάρκαρε κι αντί να τον περάσει πάνω στο τρέξιμο του, με ντρίμπλα ή επιτάχυνση, πράγματα που έχει στο ρεπερτόριό του, εκείνος σταματούσε, έχανε τη φόρα του και κοιτούσε μέχρι που ο μπακ αντιδρούσε και έβγαζε την μπάλα πλάγιο.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News