Παναθηναϊκός: Έχει και... ψεγάδια ο Τζούρισιτς
Ο Φίλιπ Τζούρισιτς είναι παίκτης των άκρων. ΄Η που θα ηγείται κάνοντας απρόβλεπτα πράγματα ή που θα τον ψάχνουμε στο τερέν, όπως έγινε με τον Άρη.
Ο παίκτης επιβάλλεται να ανεβάσει στροφές, πως θα πάει στο Euro το καλοκαίρι; Στο Χαριλάου κυριολεκτικά έμοιαζε με φάντασμα στο γήπεδο.
Δεν ήξερε που να πάει, έδειχνε πως έχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης χωρίς να σπριντάρει ούτε μια φορά, ενώ φαινόταν να σκέφτεται περισσότερο απ’ όσο έπρεπε.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι φάσεις που έπαιρνε μπάλα στο πλάι, απομόνωνε τον παίκτη που τον μάρκαρε κι αντί να τον περάσει πάνω στο τρέξιμο του, με ντρίμπλα ή επιτάχυνση, πράγματα που έχει στο ρεπερτόριό του, εκείνος σταματούσε, έχανε τη φόρα του και κοιτούσε μέχρι που ο μπακ αντιδρούσε και έβγαζε την μπάλα πλάγιο.
Δημήτρης Στρατής
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αυτά ισχύουν με Παναθηναϊκό και Σίλβα, ποιες ομάδες της Euroleague τον «βλέπουν»
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ «τελειώνει» δύο παίκτες μετά την ΑΕΛ!
- Ξέσπασμα για τις διαιτησίες από Λαμπαδαρίου - Η ανάλυση του ΑΕΛ - Παναθηναϊκός 2-2
- Κουτσιαύτης: Η φάση που λίγοι παρατήρησαν - Υποψία κόκκινης στο ΑΕΛ - Παναθηναϊκός 2-2
- Παναθηναϊκός: Το «κακό» επανήλθε, πώς θα αντιδράσει ο Μπενίτεθ